G.Saray'a Gomis tepkisi! 'Josef 12 milyon avro...'

Galatasaray Kulübü eski başkan adaylarından Ali Fatinoğlu, Bafetimbi Gomis'in Suudi Arabistan'ın El-Hilal takımına transfer olmasını eleştirdi.

G.Saray'a Gomis tepkisi! 'Josef 12 milyon avro...'
G.Saray'a Gomis tepkisi! 'Josef 12 milyon avro...'
GİRİŞ 24.08.2018 01:00 GÜNCELLEME 24.08.2018 14:25
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fatinoğlu yaptığı açıklamada, 6 milyon avroya satılan Gomis'in etkili bir futbolcu olduğuna değinerek, "UEFA Şampiyonlar Ligi gibi altın madeninin içinde alınan her galibiyette, atlanan her turda milyonlarca avro kazanma ihtimalimiz varken şampiyon takımın vizyon sahibi bir yönetimi, koskoca yazı geçirerek hazırlık kamp dönemini bitirip, tam sezon başladıktan sonra herkesin gözdesi olan gol kralını satmaz. Yaşını bahane edenler, Drogba'nın ve Emre Belözoğlu'nun yaşını hatırlamalarını öneririm. Gomis çok güçlü ve uzun yıllar oynayacak durumdadır. Ayrıca bizleri huzursuz eden bir konu da transfer rakamının mantığın çok altında olmasıdır." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE JOSEF'İ 12 MİLYON AVROYA SATARKEN..."

 

 

Yurt dışına satılan diğer oyuncuları örnek gösteren Fatinoğlu, "Fenerbahçe Josef De Souza'yı 12 milyon avroya, Beşiktaş Cenk Tosun'u 27 milyon avroya satarken Mustafa Cengiz, 32 yaşındaki Donk'a 2 milyon avro verip, Gomis'i de bu kadar düşük bir rakama satınca kafamızda soru işaretleri oluşturmuştur." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktör Fatih Terim'e güvendiklerini aktaran Ali Fatinoğlu, "Sosyal medyadaki sahte hesaplar üzerinden kendilerine methiyeler sunulurken aynı hesaplar üzerinden Gomis'i taraftarın gözünden düşürme algısı yapılırken böyle bir satışın alt yapısının kurulduğunu herkes hissetmiştir. Fatih Terim'e güveniyoruz. Mutlaka oyuncu kadrosunu güçlendirecektir. Konu sportif kadronun kurulmasından öte parasal yapının doğru yönetilememesidir." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 31
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Beyinden yoksunlar TRANSFERMARKT sitesinden bütün futbolcularin degeri yaziyor. Josef in degeri 9 Milyon Avro Giuliano 12 Milyon Avro. Fesatsiniz ve bölücüsünüz.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle sormazlarmi adama, fransa liginde 20 gol atmis adami gecen sene nasil olduda 2.5 milyon avroya transfer etti Galatasaray ?? Fesatlik gözünüzü kör etmis.
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Josef. Kesinlikle o paraya gitmedi paranin oldugu yerde her sey döner ama gs bence kar bile etti gecen yilki ligle bu yilki fakli gecen yil gsnin sampixon olmadi gerekti oldu.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Nereye gidiyor milyon eurolar hepsinin hesabı verilecek eyy insanoğlu
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Büyük maçlarda gol atamadı. Sadece bir tane kafa golü var. Yaşından dolayı iyi paraya gitti. Tek sorun yerine kim gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle