Fransızlar G.Saray'ın yeni golcüsünü duyurdu

Galatasaray'ın golcü oyuncu Bafetimbi Gomis ile yollarını ayırmasının ardından Anthony Modeste'ye teklif yaptığı ortaya çıktı.

Fransızlar G.Saray'ın yeni golcüsünü duyurdu
Fransızlar G.Saray'ın yeni golcüsünü duyurdu
GİRİŞ 23.08.2018 19:45 GÜNCELLEME 23.08.2018 19:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis'in Al Hilal'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılıların kadrosuna katacağı yeni golcü merakla beklenirken, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basını, Galatasaraylı yöneticilerin, geçtiğimiz cumartesi günü Çin'de Tianjin Quanjian forması giyen Anthony Modeste ile görüştüğünü duyurdu. Bu görüşmeyle ilgili detaylar verilirken, Galatasaray'ın 30 yaşındaki Fransız golcüye 3 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi.

 

 

Öte yandan Bundesliga'da formasını giydiği Köln'ün de Anthony Modeste'ye teklif yaptığı vurgulandı. Haberde, Anthony Modeste'nin Bundesliga II'de yer alan Köln, ile Galatasaray'ın teklifleri üzerine düşünmek için süre istediğinin altı çizildi.

31 AĞUSTOS'A KADAR AYRILMAK İSTİYOR

Tianjin Quanjian'ın ayrılığına izin vermediği Modeste, takımda oynamak istemediğini FIFA'ya belirtti ve ayrılmak için izin istedi. Modeste, Avrupa'nın büyük kısmında transferin bitiş tarihi olan 31 Ağustos'a kadar takımdan ayrılmak istediğini belirterek kulübünü FIFA'ya şikayet etti.

''ALMANYA'DA OYNAMAK GÜZEL OLUR''

Son 3 maçtır Tianjin Quanjian'ın kadrosuna girmeyen 30 yaşındaki forvet, geçtiğimiz günlerde ''Borussia Dortmund için oynamak çok heyecan verici olur. Bunu hayal edebiliyorum. Bundesliga'ya asla hayır diyemem. Şu an Almanya'dan gelen resmi bir teklif yok ama oraya dönmek çok güzel olur.'' diyerek Almanya'da oynamak istediğini belirtmişti.

Tianjin Quanjian, geçtiğimiz sezon Anthony Modeste'yi 29 milyon euro bonservis ücretiyle kadrosuna katmıştı. Çin ekibi ile 21 maça çıkan Fransız forvet, 9 gol ve 6 asist üretmişti. (Sporx)

YORUMLAR 6
  • Oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam bizden bahsetmemiş dordmuntta oynamak heyecan verici demiş
    Cevapla
  • AYKIRI 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın çıktığı maçtan fazla gomisin golü var..
    Cevapla
  • maviadana 5 yıl önce Şikayet Et
    eren ve emre varken neden para harcama niyetindeyiz. ikisininde kumaşı iyi yuklenirseniz ikisinide seneye guzel paraya satarsınız. bence emre ve erenle devam para harcamaya gerek yok..
    Cevapla
  • M~E~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen futboldan anladığını mı düşünüyorsun ?
    Cevapla
  • Oyle malesef 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha bir fransizda kurtulmusken digerine bulasma burak yilmaza ode o parayi 20 gol kesin ustelik yerli oyuncu
    Cevapla
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam 50 tane gomis eder...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle