Dürüst'ten iddialara yanıt! 'Emre transferinde...'

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun, Emre Akbaba'nın Galatasaray'a transfer görüşmesinde TFF Asbaşkanı Ali Dürüst'ün de bulunduğunu söylemesi üzerine Ali Dürüst'ten açıklama geldi.

Dürüst'ten iddialara yanıt! 'Emre transferinde...'
Dürüst'ten iddialara yanıt! 'Emre transferinde...'
GİRİŞ 22.08.2018 14:20 GÜNCELLEME 22.08.2018 14:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Galatasaray'ın yeni yıldızı Emre Akbaba'nın sarı-kırmızılılara transfer görüşmesinde TFF Asbaşkanı Ali Dürüst'ün de bulunduğunu söylemişti. TFF Asbaşkanı olduğu için eleştirilen Ali Dürüst, konuyla ilgili Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler'e açıklamalarda bulundu.

Dürüst'ün açıklaması şu şekilde;

 

 

"O gün, Kulüpler Birliği toplantısı vardı. Ben de TFF'yi temsilen toplantıya katıldım. Toplantı bitimi Abdurrahim Albayrak 'Beni de kulübe bıraksana sana bir de çay ısmarlayayım' dedi. Birlikte kulübe gittik. Konuşurken Abdurrahim, Hasan Çavuşoğlu'nun da geleceğini söyledi. Ben kalkmak istedim ama Abdurrahim 'Ayıp olur. Bir "Merhaba" dersin sonra gidersin' dedi. Hasan Başkan geldi 10 dakika kadar sohbet edildi. Genel Türk futbolunun yaşadığı zorluklardan, kur yükünden falan konuştuk. Çavuşoğlu'na yemek söylendi, kendisi yemeğini yerken transfer konusu açıldığı anda ben müsaade istedim ve kalktım. Zaten ben kulüplerde görevdeyken de transfer işine pazarlık aşamasında girmezdim kaldı ki TFF'nin hassasiyetlerini gözetirken böyle bir ortamda bulunmam doğru olmazdı. Onların (Albayrak ve Çavuşoğlu) transfer görüşmesi başladığı anda kalktım."

YORUMLAR 9
  • Mintax Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bay Mintax’dan Çocuklara anlatır gibi hikaye. Senin Aşırı taraftarlığını ve bunun için herşeyi yapacağını bilmesek, yutarız. Bi de Ali Dürüst müş....,,
    Cevapla
  • tayar23 5 yıl önce Şikayet Et
    seni olarya yonetici olarak alanlarda hata yapmayin etmeyin artik yeter turk futbolu buyuzden gelismiyor
    Cevapla
  • sadettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Üç büyüklerden tff'ye yönetici alınırsa, tff'de böyle yalancı ve karakter yoksunu insanlar tarafından yönetiliyor
    Cevapla
  • Kesin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesin öyledir.siz yön vermezsiniz. Futbol yoneticisiniz ama hepiniz futbol u siyaset gibi yonetiyorsunuz. Her gün farklı farklı konusmalar.bir doğru olun sadece yönetici olun siyasetçi değil
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim sen ve Fatih terim. Düşün Türk futbolunun yakasından sayın Ali dürüst (!)...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle