İşte Fatih Terim'in istediği sol bek!

Son Göztepe maçının ardından ''Sol beke takviye yapacağız'' diyen Fatih Terim, Aziz Behich'i takımında görmek istiyor. İkinci Başkan Abdürrahim Albayrak, Bursaspor Yönetimi ile görüşecek.

İşte Fatih Terim'in istediği sol bek!
İşte Fatih Terim'in istediği sol bek!
GİRİŞ 22.08.2018 12:08 GÜNCELLEME 22.08.2018 12:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılılar’ın takviye yapacağı 3 mevki var. Teknik direktör Fatih Terim, son Göztepe maçının ardından yaptığı basın toplantısında, “Sol bek, stoper ve forvet takviyesine ihtiyaç duyuyoruz” demişti. İmparator, önümüzdeki sezondan itibaren yabancı sayısında yaşanacak kısıtlamayı da göz önünde bulundurarak, sol beke yerli bir oyuncu düşünüyor. Hocanın aklındaki futbolcu, Bursaspor’dan Aziz Behich. 2013’ten bu yana Yeşil-Beyazlı formayı terleten gurbetçi futbolcunun kulübüyle 1 senelik sözleşmesi kaldı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor cephesiyle temas kuracak.

İstikrar abidesi

 

 

PSV Eindhoven’ın da istediği Aziz Behich, istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Bursaspor’da geçen sezon 31 lig maçına çıkan Aziz, bir önceki yıl da 32 karşılaşmada görev yaptı. Fatih Terim, sol bekte Nagatomo ve Aziz Behich arasında rekabet yaratmayı planlıyor.

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre'yi istemeyinde kimi isterseniz alın!
    Cevapla
  • volkan 5 yıl önce Şikayet Et
    kim iyi topçu hepsini buna verin takımı şampiyon yapsın
    Cevapla
  • Kastoooo 5 yıl önce Şikayet Et
    Fena değil iyi olur
    Cevapla