Dilmen: Fatih hoca gece 1:30'da beni aradı...

Rıdvan Dilmen, Gomis'in durumunu değerlendirirken, kendisi ile Fatih Terim arasında geçen bir olayı örneklendirdi.

Dilmen: Fatih hoca gece 1:30'da beni aradı...
Dilmen: Fatih hoca gece 1:30'da beni aradı...
GİRİŞ 20.08.2018 09:51 GÜNCELLEME 20.08.2018 09:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İşte Dilmen'in sözleri...

Fatih Terim dersini verdi gibi bir durum olmamalı. Gomis kazanılması gereken bir oyuncu, Fatih Terim de tecrübeli bir adam. "Gomis'e ders verdi, kenarda oturttu" gibi bir algı yaratmak doğdu değil. Bak oyuncu küskün girdi.

 

 

Fatih Terim'in Hagi'yi yönetmekle genç oyuncuyu yönetmesi arasında fark vardır. Ulu orta Hagi'ye kızamayabilirsin ama diğer oyunucuya yapabilirsin. Futbol hayatımın sonlarına doğru geliyorum; Fatih Terim'e karşı oynuyorum. Piontek de teknik direktör..

O dönemler futbol mantalitesini değiştirmişti. Beni milli takıma çağırdılar, yardımcı hoca da Fatih Terim. Tanju, Metin gibi oyuncular var. Akşam toplantı yaptı, İzmir'deyiz. Toplantının sebebi ben. "Ben Türkiye'ye geldim, Rıdvan diye bahsettiler ben bir şey görmedim" dedi.

Ben 'oynatırsanız oynarım' dedim. Açık sözle bana oynamayacağımı söyledi. Gece saat 1.30'da telefon çaldı. Fatih hoca. "Oda numarası 350'ye gel" dedi. "Yarın sen oynuyorsun" dedi. "Ben kefil oldum, sana inanıyorum" dedi. Çok sıcaktı, hakkiaten de çok güzel oynadım. "Yorgun olan var mı" dedi hoca devre arasında, ben elimi kaldırdım. Hoca elime vurdu. "O oynayacak" dedi. Hakkiaten 2. yarı daha iyi oynadım.

Lucescu - Sergen ilişkisi, çok tasvip etmem ama... Onu 20 yaşında yakalasa daha farklı bir yerlere geldi. Gomis elindeki en iyi santrfor olarak görüyor. Bu tip oyuncuları kazanamazsınız, kaybedersiniz. 3-4 tane atsa bence kendine gelir. Taraftarın çok sevdiği bir oyuncudan bahsediyoruz.

YORUMLAR 6
  • Oguz 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu rıdvan ne diyor:)
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis olayı nedeni nedir kardeşim para para para ! Imzalanmis sözleşmeye 27 gol attım Diye zam istedi. Israr da etti. Gs de vermedi .. Ne karakterinden bahsediyorsunuz. Her şey para olmuş. Zaten dünya para alınmış. Yetmiyor mu ? Ahhh ahhh
    Cevapla
  • katibb 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon olunca söz verilmiş zam yapacaz diye.. söz verilen miktarın yarısının altına düşmüş gomis feragat etmiş kendine vaat edilenden fiyattan ama dolar mevzusu malum.. zam yapılmayınca problem olmuş.. bence desteklenmesi gereken isimlerin başında olan kişi... adam gol kralı olmuş şampiyonluğa direk katkısı olan isim ve avrupa da iş yapacak isim..
    Cevapla
  • Oyle malesef 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen koskocaman hagi yi gomis ile kiyaslorsan futbolun bu ulkede gelismesi imkansiz buyuk oyuncu olmak ayri bir sezon gol krali olmak ayri sozlesme ortada gs sampiyon olmasa oda negredo gibi sezonu 9 gole tamamlasa benim ucretimin yarisini verin diyecekseydi haklidir kimse kuluplerde buyuk degildir oyuncu gelip gecicidir burak her sezonu ortalama 20 gole kapatir duyan varmi fazla para isterim diyen emre belezoglunda turkiyenin gelmis gecmis en buyuk oyuncusu birgun iki kurus daha fazla verin dedigini duyan varmi once karekter aydin yilmaz 2 gol atindi diye galatasaray 8 yil besledi onu
    Cevapla
  • antipas 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın bu aç gözlülük her dönemde karşımıza çıktı mesela ben Schmeichel dan daha iyi kaleciyim niye ondan daha az alıyorum diye çok para isteyip kendini bitiren bir Rüştü biliyorum...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle