Galatasaray'dan Mario Gomez bombası!

Mario Gomez, Galatasaray'ın transfer gündemine girdi. Galatasaray Yönetimi, Gomis'in ayrılması durumunda Mario Gomez için harekete geçecek.

Galatasaray'dan Mario Gomez bombası!
Galatasaray'dan Mario Gomez bombası!
GİRİŞ 19.08.2018 13:48 GÜNCELLEME 19.08.2018 13:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2015-2016 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlılar'ın kazandığı şampiyonlukta büyük rol oynayan Mario Gomez için Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden Emre Akbaba'yı alarak büyük sükse yaratan Galatasaray, bir diğer ezeli rakibi Beşiktaş'ta gözterdiği performansla siyah beyazlı taraftarların kalbinde yer eden Mario Gomez'i kiralık olarak kadroya katmak için düğmeye bastı.

 

 

Galatasaray yönetimine yakın kaynaklar, önümüzdeki hafta içinde sarı kırmızılı yöneticilerin 33 yaşındaki Mario Gomez transferini bitirmek için Almanya'ya uçacağını ve kulübü Stuttgart'a bir senelik kiralama teklifini ileteceğini aktardı.

Abdürrahim Albayrak'ın; "Değerli arkadaşım Fikret Orman'a bir futbolcu için fikrini sordum." açıklamalarında bahsettiği futbolcunun da Mario Gomez olduğu gelen bilgiler arasında.

Mario Gomez, Beşiktaş forması altında 41 maça çıkarken 28 gol atarak sezonu Süper Lig'de Gol Kralı olarak tamamlamıştı. Tecrübeli futbolcunun Stuttgart ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 5
  • turan ccc 5 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu kalmamış gibi gomezi mi buldunuz hayret yav
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya Gomis ve emrede geldikten sonra gereksiz belhandayı kesinlikle satın araplara,ama 33 yaşındaki mario gomeze gerek yok,yavaş Fatih terimin oyununa uymaz onun yerin 25 yaşlarında daha genç bir golcü alın
    Cevapla
  • Ben 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha gençmiş canım ,şöyle 43 e geldiğinde alaydınız.
    Cevapla
  • ramço 5 yıl önce Şikayet Et
    önce beşiktaş sonra bursaya getirdiler şimdi galatasaray bakalım adamı zorla getiirecekler
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray Yönetimi Gomis'i satıp kesinlikle bu oyuncuyu almalı,kiralık değil satın almalı,Mario Gomez Bafetimbi Gomis'i hiçbir zaman aratmaz
    Cevapla