İşte Emre’nin G.Saray aşkına reddettiği rakam

Emre Akbaba, Fenerbahçe'ye gitseydi 3 yılda 6.6 milyon Euro (45.5 milyon TL) alacaktı. Galatasaray'ın 5.25 milyon Euro'luk (36.2 milyon TL) teklifini, pazarlık dahi yapmadan kabul etti. Alanya'daki 450 bin TL'lik alacağını da bıraktı.

GİRİŞ 19.08.2018 11:05 GÜNCELLEME 19.08.2018 11:16
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da oynamak için önce Başakşehir, ardından F.Bahçe'den gelen teklifleri reddeden Emre Akbaba'nın transferinin gerçekleşmesi için ciddi bir maddi fedakarlık da yaptığı ortaya çıktı.

Aytemiz Alanyaspor ile sarı kırmızılıların 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığını öğrenen milli futbolcu, bir an önce imzaların atılması için eski kulübünden alacağı 450 bin TL'den vazgeçti. Emre'nin fedakarlığı bununla da bitmedi.

 

 

TEKLİFLER ARASINDAKİ FARK 1.35 MİLYON EURO

Fenerbahçe yönetimi Emre Akbaba'ya bonuslarla birlikte yıllık 2.2 milyon Euro teklif etti. Galatasaray ise 1 milyon 750 bin Euro verebileceğini bildirdi. Milli futbolcu hiç pazarlık yapmadan sarı kırmızılıların önerdiği rakama 'Evet' dedi.

3 yıllık sözleşme imzalayan Emre, G.Saray'dan toplam 5,25 milyon Euro (36.2 milyon TL) alacak. Emre, Fenerbahçe'nin önerisini kabul etse, 3 yılda toplam 6.6 milyon Euro (45.5 milyon TL) kazanacaktı.

1.35 milyon Euro'dan (9,3 milyon TL) böylelikle vazgeçen Emre, Alanyaspor'da bıraktığı 450 bin TL ile birlikte toplam 9.75 milyon TL fedakarlık yapmış oldu.

YORUMLAR 14
  • turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence fedakarlık değil enayiliktir.
    Cevapla
  • lore 5 yıl önce Şikayet Et
    Neyden ve kime fedakarlık yapmış anlayamadım.Adamlar para ve lüks içinde yüzüyorlar.Sanki vatana millete elinde avucunda ne varsa vermiş.
    Cevapla
  • resul bey 5 yıl önce Şikayet Et
    adam topçu olmasa parayı tercih ederdi. Parayı elinin tersiyle ittiğine göre bu adamda iş var. Ben izledim gollerini asistlerini. Zeki çocuk belli.
    Cevapla
  • nida 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlış yapmışsın koçum. yarın Birgün iki yanlış top at bak bakalım o çok seviyorum dediğin gs taraftarı ve gs teknik direkterö f terim sana neyapacaklar. artık soluğu Alanya’da mı alırsın sportoto 1. lig temi Allah bilir. herşey para olmuş bilmem farkındamısın. değilsen farkında ol. o gs td f terim hakketmedigi 12,5 trilyonu bu devletten nasıl aldı.
    Cevapla
  • Hayret 5 yıl önce Şikayet Et
    Spor, sağlık ve dahi doruklarda zevk yaparak alınan bu paralar tam bir kara mizah ürünüdür. Tek rahat ettiğim bunların değirmenine su taşımadığımdır. Futbola sponsor olanlardan ev vs ürün dahi almıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle