G.Saray KAP'a bildirdi! İşte Emre'nin maliyeti

Galatasaray, Emre Akbaba ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Açıklamaya göre Emre Akbaba için Alanyaspor'a 4 milyon Euro ödenecek, oyuncuya ise yıllık 1 milyon 750 bin Euro sabit ücret verilecek.

GİRİŞ 18.08.2018 19:11 GÜNCELLEME 18.08.2018 20:12
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir.

 

 

Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 1.750.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

EMRE AKBABA İLK İDMANINA ÇIKTI

Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın Göztepe'yi konuk edeceği maçın hazırlıklarını tamamlarken, yeni transfer Emre Akbaba, takımla ilk çalışmasını yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Fatih Terim, Emre Akbaba'yı yeni takım arkadaşlarına takdim etti. 

İdmanda futbolcuların, koordinasyon, sürat, pas ve taktik çalışmaları yaptıkları aktarıldı. Emre Akbaba, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldı.

Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, tesislerde kampa girdi. 

YORUMLAR 16
  • ehu 5 yıl önce Şikayet Et
    neden euro???
    Cevapla
  • Mehmet Nuri Hamallar 5 yıl önce Şikayet Et
    Selamün Aleyküm.Öncelikle Emre hayırlı olsun.Yabancı oyuncuyla elmecbur dövizle anlaşıyorsun.Yerli oyuncuyla niçin tl üzerinden sözleşme yapılmıyor.Örneğin Muğdat gibi.Hem kulüpler borç batağında ve döviz malum durumdayken.Yönetimimizin cevabını merak ediyorum.Şimdiden hayırlı bayramlar.
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dövizi boykot etmeyen gs yi kınıyorum neden tl ile satin almıyor futbolcuyu yazik
    Cevapla
  • ümit-korku 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin 80 milyon gibi bir para, kulüpler halen euro dolar hesabı yapıyorlar ondan sonra ağlıyorlar
    Cevapla
  • Mehmet Nuri Hamallar 5 yıl önce Şikayet Et
    Selamün Aleyküm.Öncelikle Emre hayırlı olsun.Kulübün ve Ülkemizin şartlarına göre vede yerli oyuncu olduğu için türk lirası üzerinden anlaşma yapılması gerekirdi. Muğdat'ta olduğu gibi.Yabancı oyuncuyla mecburen döviz üzerinden anlaşma yapılıyor.Peki Türk oyuncuyla niçin dövizle anlaşma yapılıyor bunu anlayamıyorum.Sonrada kur farkı muhabbetleri borç edebiyatı yapılıyor.Saygılarımla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle