Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray Kulübü,Galatasaray Kulübü, futbol takımının forma sırt reklamı için online ikinci el otomobil alım satım platformu "ikinciyeni.com" ile sponsorluk anlaşması yaptı. futbol takımının forma sırt reklamı için online ikinci el otomobil alım satım platformu "ikinciyeni.com" ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Galatasaray'a yeni sponsor
Galatasaray'a yeni sponsor
GİRİŞ 17.08.2018 13:10 GÜNCELLEME 17.08.2018 13:17


Türk Telekom Stadı'nda düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza  törenine, GalatasarayKulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, başkan  yardımcısı Yusuf Günay, yönetim kurulu üyeleri İlber Aydemir ve Mahmut Recevik,  Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak ile Garenta ve ikinciyeni.com  Genel Müdürü Özgür Maraş katıldı.
 
Abdurrahim Albayrak, Garenta ile olan sponsorluk anlaşmalarını devam  ettirdiklerini belirterek, "Bu günkü şartlarda kulübümüz için iyi bir anlaşma  olduğunu düşünüyorum. Garenta'ya çok teşekkür ediyorum. Bir yıllık bir anlaşma.  Hizmetimize 74 araba veriyorlar. Aynı zamanda 2 milyon lira alacağız. Paket  olarak baktığımızda yaklaşık 5 milyon liralık bir anlaşma yapmış oluyoruz." diye  konuştu.
 
Albayrak, kulübe sponsor bulma konusunda çalışmalarını yoğun bir  şekilde sürdürdüklerini dile getirerek, "En kısa zamanda yine karşınızda  olacağımızı umut ediyorum." ifadesini kullandı.
 
Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Özgür Maraş da Galatasaray ile  yola devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, "ikinciyeni.com markamızı  daha geniş kitlelere tanıtmak için dünya markası olan Galatasaray ile önemli bir  iş birliği gerçekleştiriyoruz. Anadolu Grubu olarak her zaman spor ve sporcunun  yanında olacağız. Bu işbirliğinin hem bize hem de Galatasaray'a hayırlı olmasını  diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.