Arabistan'dan gelen teklife Gomis'ten net cevap!

Bafetimbi Gomis'in bu sezon golleri değil, banka hesabı konuşuluyor. Fransız golcü, Suudi Arabistan'dan gelen teklifi geri çevirdi.

Arabistan'dan gelen teklife Gomis'ten net cevap!
Arabistan'dan gelen teklife Gomis'ten net cevap!
GİRİŞ 12.08.2018 12:17 GÜNCELLEME 12.08.2018 12:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bafetimbi Gomis krizinde son perde Ankara'da yaşandı. Yönetimi kaprisleriyle usandıran Fransız golcüyü teknik heyet de formsuz olduğu için Ankaragücü deplasmanında yedek bıraktı.

Teknik direktör Fatih Terim 3-1 kazandıkları maçın ardından "Gomis'i tekrar kazanacağım'' ifadesini kullandı.

Bonservis harcaması yapabilmesi için oyuncu satmak zorunda olan sarı-kırmızılı kulübün kapısı Gomis için gelecek tekliflere açık. Ancak Gomis kendisi ile ilgilenen Suudi Arabistan ekibi Al- Hilal'e soğuk yaklaştı ve yakın çevresine "Yıllık 5 milyon Euro verseler de gitmem'' itirafında bulundu.

AL-SADD MI İSTİYOR?

Kulislerde Xavi'nin formasını giydiği Katar ekibi Al-Sadd'ın Türkiye'de oynayan bir forvet için kulübüne 7 milyon Euro bonservis önerdiği konuşuluyor. Bu ismin Gomis ya da Burak Yılmaz olduğu tahmin ediliyor.

Hazırlık maçları ve Süper Kupa'da toplam 380 dakika sahada kalan Gomis henüz golle tanışamadı. Yerine oynayan Eren Derdiyok ise üç gol attı.

YORUMLAR 5
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Teklifi keşke geri çevirmeseydi. Bu saatten sonra yoğurt tutmaz.
    Cevapla
  • Yeter 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne olursun git
    Cevapla
  • Gslii 5 yıl önce Şikayet Et
    satın gitsin..
    Cevapla
  • adamsın poldi 5 yıl önce Şikayet Et
    gomis bir hata yaptı, hatasını da biliyor. biz gs lılar gomisi çok dan affettik. öyle bir olay mı yaşanmıştı, hatırlamıyoruz bile. gomise tekrar söylüyoruz. gs türkiyenin ve dünyanın en büyük takımlarından biridir. gs a gelen her oyuncu gs lıların kardeşidir. hatasız kul olmaz. gomis bizim kardeşimizdir. onu biz öyle seviyoruz. gomis ve denayer bizim için çok önemli. çünkü onlar adam. gs için yüzde yüzünü veriyorlar. bize maradona gelse, yüzde 80 ini verse biz onu sevmeyiz, ama gomis ve denayer laf söyletmeyiz. onlar başka bir alemin delikanlıları. bu arada podolskiyide asla unutmayacağız. çünkü o da adamdı.
    Cevapla
  • Futbol 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanatlar Gomis'i çok güzel besliyor. Halli bir her forvet bu kadar beslendiğinde buna yakın gol atar. Kimse Galatasaray kadar buna para ve değer vermez. Maçlarda tükenmişlik tavırları yapıyor. Tıpkı Fenerbahçe'de geçen sene oynayan RVP gibi. RVP gitti ve Fenerbahçe az da olsa rahatladı.
    Cevapla