Trump'a nefret kustu! 'Allah onu kahretsin...'

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, artan döviz kurundan dolayı transfer yapmakta zorlandıklarını ifade etti.

Trump'a nefret kustu! 'Allah onu kahretsin...'
Trump'a nefret kustu! 'Allah onu kahretsin...'
GİRİŞ 12.08.2018 10:23 GÜNCELLEME 12.08.2018 10:23
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te yayınlanan programda transfer açıklamalarında bulundu. Albayrak, ABD Başkanı Trump yüzünden döviz kurunun yükseldiğini ve oyuncu almalarının zorlaştığını belirtti.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

TRUMP BİZİ MAHVETTİ

"Amerika'da bir adam var ya... Allah onu kahretsin, bizi mahvetti. Trump'tan bahsediyorum. Allah'ın cezası bizi mahvetti. Uçak indirdim lafları yok. Ne uçak indirebilirsiniz ne de kaldırabilirsiniz çünkü borcumuz bir günde yüzde 25 çoğaldı."

KULÜPLER ALMAYA YANAŞMIYOR

"Bütün kulüpler oyuncu satmak için çaba sarfedecek. Kolay satamıyoruz. Zamanında çok büyük paralar verilmiş. Satmaya kalktığımızda, vereceğimiz kulüpler bu paraların verilmesine yanaşmıyor. Böyle olunca da oyuncuyu elden çıkaramıyorsunuz. İnşallah bütün kulüpler bu sıkıntıdan kurtulur."

DENAYER SORUSUNA YANIT

"İsim veremem ama başkan, yönetim ve hocayla beraber çok titiz bir çalışma içerisindeyiz. Artık cicim ayları geçti. Hesabımızı çok iyi yapacağız. Bir lira fazla verecek paramız yok. Sabahtan akşama kadar futbolcuların maçlarını izliyoruz. Bakmadan, etmeden oyuncu alma dönemi geçmiştir. Bu, bütün kulüpler için geçerlidir."

YORUMLAR 83
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump o dolarları rülo yapıp kullan
    Cevapla
  • az daha sabır.. 5 yıl önce Şikayet Et
    aç insanlarin halinden anlamayan tipler bunlar, adamlar ülke yönetiyor enflasyonun üstesinden geliyor, bu tipler bir clup yönetemiyor, he milyon dolarlar verip satin aldiklari futbolcuda gelecek olan cukka cebe ya az yada girmedigi icin ağlaniyor bu tipler, ülkesi için değil de kar edemedikleri futbolcuya yaniyor bu tipler.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    tamam trampa lanet okuyalımda bizim takımları yönetenlerin suçunu ne yapalım cezayı kime keselim. bütün kulüpler dolarla yuro ile niye aldı o kadar yabancı futbolcuyu. aldıda ne oldu hangi takımımızın ülkemiz dışında başarısı var. bırakın yabancılara milyon dolarlar vermeyi yerlisinde milyon dolarların verilmesi yazık günah değilmi. bu ülkede sagari ücret ne kadar ve bu asgari ücretliler hangi işlerde ne şartlarda çalışıyor hiç haberiniz varmı.
    Cevapla
  • Cihad 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump'a yakinda insallah suikast yapilir
    Cevapla
  • Ercan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah onu kahretsin, Trump'tan bahsediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle