G.Saray işi bitirdi! Transferde mutlu son

Uzun süredir ismi Galatasaray'ın gündeminde olan Emre Akbaba konusunda Sarı-Kırmızılı takım ile Alanyaspor anlaşmaya vardı. Cimbom transferi açıklamak için Carole ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

G.Saray işi bitirdi! Transferde mutlu son
G.Saray işi bitirdi! Transferde mutlu son
GİRİŞ 10.08.2018 14:59 GÜNCELLEME 10.08.2018 15:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Emre Akbaba tranfserinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılı takım 3 milyon Euro'nun biraz üstüne Aytemiz Alanyaspor ile anlaşmaya vardı. Emre Akbaba ile de her konuda mütabakat sağlayan Cimbom transferi açıklamak için Carole'ü göndermeyi bekliyor.
 
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Galatasaray'ın 3 milyon Euroluk teklifine "artırın kabul edelim" şeklinde cevap vermişti. Sarı-Kırmızılı takım teklifi artırdı ve Abdürrahim Albayrak'ın sürdürdüğü görüşmelerde taraflar 3 milyon Euro'nun biraz üstüne söz kesildi. Bonservis taksitlere bölünerek Alanyaspor'a ödenecek.
 
FFP engeli...
 
Galatasaray'ın Emre Akbaba transferini açıklayabilmesi için kadrosundan oyuncu göndermesi gerekiyor. UEFA ile yapılan anlaşma gereği oyuncu satmadan oyuncu alamayan Galatasaray Carole ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.
 
Carole Antalyaspor'a gidiyor
 
Fatih Terim'in kadrosunda düşünmediği Fransız sol bek için Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Antalyaspor ile görüşmeler sürüyor. Korkmaz'ın bu transfere sıcak baktığı ve önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor.
 
Birhan'ı da açıklayamadılar
 
Galatasaray Bandırmaspor'dan eski oyuncusu Birhan Vatansever'i de yeniden kadrosuna katmıştı. Bandırmaspor sosyal medya hesabından Birhan'ın Galatasaray'a transferini duyurmuş ancak Galatasaray FFP nedeniyle henüz KAP'a açıklama yapmamıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    hani nerede 6 gün geçti
    Cevapla
  • gidin be 5 yıl önce Şikayet Et
    nerede yapışkan, futbolu vasat adam varsa zamanında alınmış bir türlü gönderilemiyor. ayıp yahu, bi gidin artık be .
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Finansal Fairplay bosuna gelmedi. Eger Fransa, Ingiltere, Almanya, Italya veya Ispanya kulüpleri borclu olsalardi bu uygulamayi getirmezlerdi. Finansal Fairplay aslinda Ülke Futbolumuza koyulmus bir ambargo.
    Cevapla
  • CHERKES 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim brakın artık şu $,€ ile çalışmayı TL Kullanın
    Cevapla
  • Babacan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsun isallah
    Cevapla