Ve Gomis açıkladı! "Maaş konusu..."

Akhisarspor ile oynanan Süper Kupa finalinde oynadığı kötü futbol ve kaçırdığı penaltıyla tepki çeken Bafetimbi Gomis, "Bu süreçte çok yanlış anlaşıldım. Ankaragücü maçında başlatacağım gol serisiyle kendimi camiaya affettireceğim" dedi.

Ve Gomis açıkladı! "Maaş konusu..."
Ve Gomis açıkladı! "Maaş konusu..."
GİRİŞ 09.08.2018 09:33 GÜNCELLEME 09.08.2018 09:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu muhteşem performansla hem şampiyonluğa büyük katkı sağlayan hem de gol kralı olan Bafetimbi Gomis, maaşına zam istekleri ile son dönemde gündemin ilk sırasında oturmuştu.

Tecrübeli oyuncu, tüm bunların üstüne Akhisar ile oynanan Süper Kupa maçında oynadığı kötü futbol ve kaçırdığı penaltıyla büyük tepki çekti.

Maçın ardından hedef tahtasına koyulan Fransız santrforun, son dönemde yaşananlar konusunda kendisinin de hatalı olduğunu itiraf ettiği öğrenilirken "Bu süreçte çok yanlış anlaşıldım. Ben Galatasaray'da olmaktan çok mutluyum. Kariyerimdeki ilk lig şampiyonluğunu burada kazandım. Maaş konusundaki taleplerim çok farklı yerlere çekildi. Kupa finalinde ise sadece şanssızdım. Şimdi Ankaragücü maçıyla ligi açacağız. Tıpkı geçen sezonki gibi başlatacağım gol serisiyle kendimi camiaya affettireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dediği bildirildi.

YORUMLAR 15
  • iskender temel 5 yıl önce Şikayet Et
    gomis bu yıl tel tel dökülcen bence senin herşeyin para olmuş.bu kafayla zor senin işin forveti verin muğdata bi de onyekuru bundan daha iyidir.Tabiki şu anlık performans a istinaden söylüyorum.
    Cevapla
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yersen diyorsun
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Sesleri duyuyor musunuz?
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla
  • gomise 5 yıl önce Şikayet Et
    gs taraftarı karakterli oyuncuyu başının üstünde taşır, asla da indirmez. ama karaktersiz oyuncuyu taraftar adam yerine koymaz. hemde hiç bir zaman. biz gomise kardeşimiz dedik. bunun ne demek olduğunu umarım anlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle