Terim'den Gomis'e penaltı göndermesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Kupa'yı Akhisarspor'a kaptırdıkları maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.08.2018 00:25 GÜNCELLEME 06.08.2018 09:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Maç sonrasında seremonide Akhisar'ı alkışladıklarını belirten Terim, "Kaybettiğimiz zaman rakibimizi tebrik etmek, yapmamız gereken en doğal şeylerden biri. Hazır bu sene, herkesin daha fazla centilmenlik mesajı verdiği bugünlerde, bize yakışan budur. Oyuncularıma beklemelerini ve kupayı aldıktan sonra alkışlamalarını rica ettim, hep beraber dizildik. Doğrusu da bu olmalıdır. Biz pek alışkın değiliz tabii, genel olarak almaya alışkınız." ifadelerini kullandı.

"BAZI POZİSYONLAR VAR'A AÇIK DEĞİL"

 

Maçtaki tartışmalı VAR kararı ile ilgili konuşan deneyimli hoca, "Bazı pozisyonların VAR'a açık olduğunu düşünmüyorum. VAR'ın faydalı olduğunu düşünüyorum ama net pozisyonlarda ne VAR'a danışırsınız, ne seyredersiniz. Kararınız kesin olmalıdır" diye konuştu.

Bir an önce transfer yapmaları gerektiğini vurgulayan Fatih Terim, "Lig başlıyor, çok çabuk aksiyon almamız lazım. 400. maçımda iyi bir oyun ve kupa isterdim ama nasip değilmiş" dedi.

GOMİS'E PENALTI GÖNDERMESİ

Takımın 5. penaltısını Maicon'un kullanmak için geldiği ancak daha sonra Gomis'e bıraktığının hatırlatılması üzerine "Maicon da altıncı olarıak gidecekti. Daha önce Maicon gitmek istemedi. Gomis daha önceden belirlendiği gibi 5. penaltıyı atacaktı. Ama ligde attığınız yere, aynı köşeye atarsanız kaçar. Futbol böyle bir şey. Futbolun güzelliği de bu" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • Excalance 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis defol git canın istediğin zaman oyna istemediğin zaman naza çek devri bitti.
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Terim gomisi sattı adam napsin kaleci kurtardı
    Cevapla
  • 6 hafta 5 yıl önce Şikayet Et
    dün akhisar gibi kaliteli oyuncuları olan kaliteli bir takıma karşı maiconu özellikle izledim. galatasarayın bulabileceği en kaliteli defans oyuncusu maicon. bir galatasaraylı olarak kendisini kutluyorum. tabi rodrigezi, yunusu, nagatomoyu, serdarı da ayrıca kutluyorum. tüm oyuncuları beğendim. gerçekten 6 hafta sonra rakip tanımaz bu takım. gomis bir karar vermeli. kalmak istiyorsa biz gomisin nasıl bir oyuncu olduğunu geçen sene onlarca maçtan biliyoruz. ama kalmak istemiyorsa hem kendisini hemde galatasarayı mutsuz etmemeli. galatasarayın imkanları bu şekilde. daha fazlasını istiyorsa kendisine kulüp bulabilir. akhisar maçında yaptığı yenilir yutulur bir şey değil.
    Cevapla
  • yaoyna yagit 5 yıl önce Şikayet Et
    gomis gs da oynamak istemiyorsa kendisine kulüp bulsun. akşamki rezalet yenilir yutulur gibi değil. haksızlığa uğradığını düşünüyorsa hemen kendine kulüp bulabilir. türkiyenin sorunu bu. sorun var çözüm için uğraşan yok. görmezden duymazdan gelenler sorunun kendisidir.
    Cevapla
  • Gungor 5 yıl önce Şikayet Et
    Gomis yoksa cim bom yok, yalnızca yoksa Beşiktaş yok hükmündedir,
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun ya, nasıl bir cümle bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle