Galatasaray için dünyaları reddetti!

Emre Akbaba, Başakşehir'in yıllık 1 milyon 850 bin euroluk teklifini kabul etmedi, kulübü Alanyaspor'a bir kez daha rest çekti.

Galatasaray için dünyaları reddetti!
Galatasaray için dünyaları reddetti!
GİRİŞ 04.08.2018 10:18 GÜNCELLEME 04.08.2018 10:19
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

25 yaşındaki milli oyuncunun, “Ya Galatasaray’a giderim ya da burada kalırım. Alanya’da iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Bunun karşılığında sizden sadece önümü açmanızı istiyorum” çıkışı üzerine sarı-kırmızılı yönetimle Güney ekibi arasındaki görüşmelerin yoğunlaştığı öğrenildi.
 
Emre Akbaba’da her yol Galatasaray’a çıkıyor. 25 yaşındaki yetenekli futbolcu için Medipol Başakşehir kulübü Aytemiz Alanyaspor ile 5 milyon euroya anlaştı ama Emre, ne telefonlara çıktı ne de görüşmeye gitti. Bunun üzerine Başakşehir dün bir açıklama yayınlayarak transferden vazgeçtiğini duyurdu.
 
Emre Akbaba, Galatasaray forması giyebilmek için gerekirse bir sene oynamamayı bile göze aldığını söyledi. 

Fransa doğumlu olan ve çocukluğundan beri Galatasaray’ı tutup, bu tutkusunu sosyal medyaya koyduğu fotoğraflarla paylaşan Emre Akbaba, kulübüne başvurarak, “Ya Galatasaray’a giderim ya da burada kalırım. Alanya’da iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Bunun karşılığında sizden sadece önümü açmanızı istiyorum. Galatasaraylı olduğumu hepiniz biliyorsunuz” dedi. 
 
3 katını verdi

Alanyaspor’da senelik 600 bin euro kazanan Emre Akbaba’ya Başakşehir’in 4 senelik anlaşma ve her yıl için 1 milyon 850 bin euro net para önerdiği ortaya çıktı. Buna karşın Emre’nin “Çocukluk aşkım” dediği Galatasaray’a gelmek için bu cazip teklife olumsuz yanıt verdiği belirlendi. 
 
İlişkiler düzeldi

Öte yandan Emre Akbaba transferinde düzelen ilişkiler nedeniyle yeni bir sayfa açılma ihtimali güçleniyor. 

Geçtiğimiz sezon Vagner Love’un Galatasaray tarafından istenmesi ve Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun Fatih Terim’le ilgili sözleri ortamın gerilmesine neden olmuştu. Ancak Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın Çavuşoğlu ile iyi ilişki içinde olması Emre Akbaba transferinde de kapıları açtı. 

Güney ekibinin seneye serbest kalacak Emre’den para kazanmak için Galatasaray’ın teklif ettiği 2.5 milyon euroyu kabul
etmesi bekleniyor. 
 
Emre Akbaba için Galatasaray taraftarının da büyük isteği var. Sosyal medyada Emre konusu geniş yankı uyandırırken, genç futbolcunun Galatasaraylı formalı resimleri bol bol paylaşıldı. (Milliyet)

YORUMLAR 54
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    gs parasızlıktan adım atamıyor.gs ı bu duruma düşürenler utansın.
    Cevapla
  • antigsfbbjk 5 yıl önce Şikayet Et
    3 büyütülmüş hayranı topçudan hayır gelmez alanya tez elden satmalı anadolu takımlarını figüran olmaktan çıkması için başta bu tarz futbolcuları gönderip alt yapılarını kuvvetlendirmeleri gerek
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun EMRE sana sen büyüklüğünü gösterdin şimdi sıra dış işleri bakanının kardeşinde derhal başakşehir e yaptığı kolaylığı GS ye de yapsın. Sırf yağcılık olsun diye oyuncuyu zorla başakşehire satmaya çalışmasın
    Cevapla
  • kepekcioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu nankördür. Klüp onu en zor zamanında tranfer eder biraz piyasası artınca yok gs. lıyım. Profesyonel değilsin e.akbaba. yazıklar olsun.
    Cevapla
  • galatasaraylı 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi başka kapıya.. seni ilgilendirmeyen takımın haberine yorum yapma. ben bjk, fb, ts haberlerini açmam bile
    Cevapla
  • ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Karakterli oyuncu odur ki ekmeği yediği takıma para kazandırmadan gitmez.Seni kariyerine form tutmana parlamana vesile olan takıma nankörlük etmiş olursun..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle