Sofiane Feghouli moralleri bozdu

G.Saray'da 3 milyon 850 bin euro ile en çok yıllık ücret alan Sofiane Feghouli'nin hazırlık kampındaki performansı moralleri bozdu.

Sofiane Feghouli moralleri bozdu
Sofiane Feghouli moralleri bozdu
GİRİŞ 03.08.2018 10:01 GÜNCELLEME 03.08.2018 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

28 yaşındaki Cezayirli oyuncunun sarı-kırmızılıların kampına fazla kilolarıyla katıldığı ve bunlardan kurtulamadığı öğrenildi

G.Saray'da 3 milyon 850 bin euro ile en çok yıllık ücret alan Sofiane Feghouli'nin hazırlık kampındaki performansı moralleri bozdu. 28 yaşındaki Cezayirli oyuncunun sarı-kırmızılıların kampına fazla kilolarıyla katıldığı ve bunlardan kurtulamadığı öğrenildi. Geçen sezonun son haftalarında sakat sakat oynadığını açıklayan Feghouli'den Galatasaray teknik heyeti bu yıl çok daha büyük işler başarmasını bekliyor. G.Saray formasını 31 kez terleten Feghouli 7 gol atıp, 10 asist yapmıştı.
.

YORUMLAR 2
  • cihan 5 yıl önce Şikayet Et
    yönetim dikkatini çekmeli aldığı ücreti ve Türkiye şartlarında ne kadar büyük bir ucret olduğu ve buranın katar yada suudi arabistan olmadığı hatirlatilmali artmıyorsa performansı derhal arap ligine bir yere postalanmali
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    adamın fiziği üst düzey oynamaya müsait değil. istediğin kadar zayıflat. menejer ve yönetici kakalaması olduğu yürüyüşünden belli.
    Cevapla