Asgari ücretle oynuyor! Devler takipte...

Galatasaray'ın oynadığı hazırlık maçlarında göze çarpan isim olan genç oyuncu Yunus Akgün'ü Roma, Barcelona ve PSV Eindhoven kulüplerinin scoutları izlemeye aldı.

Asgari ücretle oynuyor! Devler takipte...
Asgari ücretle oynuyor! Devler takipte...
GİRİŞ 02.08.2018 09:40 GÜNCELLEME 02.08.2018 09:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da 2000 doğumlu Yunus Akgün, Dünya devlerinin radarına girdi. Seri çalım yetenekleri, temposu ve oyun zekası ile ön plana çıkan Akgün, şimdiden Fatih Terim'in de gözdesi durumunda.

Cengiz Ünder'i Roma'ya kazandıran isimlerin başında gelen deneyimli sportif direktör Monchi, Türk oyuncuları Avrupa pazarına sunmak için önemli bir isim durumunda. Monchi'nin Türk oyuncu listesinde üst sıralarda bulunan Yunus Akgün'ü Roma'ya transfer etmek için oyuncuyu yakından takip ediyor

 

 

ASGARİ ÜCRETE OYNUYOR

Galatasaray'ın U19-21 takımında forma giyen 18 yaşındaki Yunus Akgün, aylık 1600 lira maaşla oynuyor. Zaman zaman kendine A takımda da yer bulan futbolcu geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Fatih Terim'in özellikle bu sene Yunus Akgün'ün üstüne titreyeceği ve A takımda daha fazla şans vereceği oyuncu, Galatasaray'ın gelecek planlarında büyük önem teşkil ediyor. 

BARCELONA VE PSV DE YAKIN MARKAJDA

2000 doğumlu genç oyuncu için Romalı Monchi ile beraber Barcelona ve PSV'nin de scout ekipleri Akgün'ü izlemek için devreye girdi. Sezon boyunca oyuncu dünya devlerinin markajında olacak ve performansa göre sezon sonunda bu takımlar birer birer Galatasaray'ın kapısını çalacak.

KENDİSİNİ KANITLAMAK İSTİYOR

Genç oyuncu ile Galatasaray yönetiminin yaptığı görüşmelerde Yunus Akgün: 'Ben Galatasaray'da yetiştim altyapıda hocalarım arkadaşlarımın benim için yeri her zaman çok ayrı, bu yüzden hiç bir yere gitmek istemiyorum. Kendimi Galatasaray'da kanıtlamak ve uzun yıllar bu büyük kulübe hizmet etmek istiyorum' açıklamalarını yaptı. Fatih Terim'in Yunus Akgün'ün bu olgun tavrından çok memnun kaldığı ve oyuncusuna yeni sezonda kendini göstermesi için bütün fırsatları vereceği öğrenildi.

YORUMLAR 9
  • engin 5 yıl önce Şikayet Et
    sigortası varmı?
    Cevapla
  • eren 5 yıl önce Şikayet Et
    yoksa sen mi yaptırcan.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Elin adamlarına milyon euro lar verip kendi çocuklarımıza asgari ücret veriyoruz.ondan sonra futbol alt yapımız neden gelişmiyor
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    üst üste çok haberleri yapılmaya başladı bu çocuğun nazar edecekler bu şekilde çok genç heba olmuştu
    Cevapla
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    ayip yabanciya euro lari haba edeceginize bu genclere bari yillik 300.000 tl verin a takima cikmis kalite gostermis biri..futbola konstsantre olur verimi artar
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğa 1600 değil 800 de versen oynar. Bizim en büyük hatamız futbolu parayla satın alıyoruz. Kardeşim verin en iyi futbolcuya 20000 tl 25000 tl berin en ucuzuna asgari ücret. Bak nasıl düzeliyo ozman. İnsanlara çok para verirsen ne ziyan işlesem diye düşünür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle