Gomis'in menajeri İstanbul'a çağrıldı!

Galatasaray yönetimi, İstanbul'a çağırdığı Gomis'in menajeri Mendy ile çok kritik bir görüşme gerçekleştirecek.

 Gomis'in menajeri İstanbul'a çağrıldı!
Gomis'in menajeri İstanbul'a çağrıldı!
GİRİŞ 31.07.2018 09:43 GÜNCELLEME 31.07.2018 10:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Geçen sezona damga vuran Bafetimbi Gomis bu sezon öncesinde ise istekleri ile kulübün başını bir hayli ağrıttı. Menajeri Patrick Mendy kulüpten yeni bir anlaşma talep ederken Gomis'in yıllık 3 milyon 350 bin Euro olan kazancının da 5 milyon Euro seviyesine yükseltilmesini istedi. Geçen sezon imza parası, şampiyonluk primi ve maç başına kazançları ile birlikte toplamda 6.4 milyon Euro'yu cebine koyan Fransız oyuncunun yeni sezonda da bu beklentiye girmesi hesapları bozdu.

'BU İŞİ KAPATIN'

İsviçre kampında yüzü hep asık olan ve bir türlü kendini futbola veremeyen Gomis'in durumunu konuşmak da G.Saray için öncelik haline geldi. Oyuncu satmadan kimseyi kadrosuna katması mümkün olmayan sarı-kırmızılılar oyuncunun menajeri Mendy'yi İstanbul'a çağırdı. 

Sarı-kırmızılıların AEK ile Atina'da oynayacağı maç için kadroda yer alan Fransız oyuncunun son maçta bir kez daha durumunu inceleyecek olan Fatih Terim raporunu da verecek. Menajer Mendy ile G.Saray yönetimi arasındaki toplantı ise tam anlamıyla bir sinir harbi olacak. 

Aslan bir kez daha Gomis'in ücretine zam yapılmayacağını vurgulayacak ve şu soruyu soracak: "Gomis'e teklif var mı yok mu? Eğer teklif varsa bize söyleyin ve kararımızı verelim. Eğer teklif yoksa bu olayı kapatın ve Gomis de futboluna baksın!"

Şu anda transferdeki belirsizlik de tamamen Gomis kaynaklı. Fransız oyuncunun ayrılması halinde ilk önce forvet transferi yapılmak zorunda. Aksi halde ise Aslan'ın hedefi değişecek.

YORUMLAR 15
  • deli çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunun aldığının 10 da birine oynayan Tanju Çolak 39 golle kral olmuştu. Satın hemen.
    Cevapla
  • berzah_ 5 yıl önce Şikayet Et
    burda gitsin diye yorum yapanlar galatasaraylı değildir,3-5 gol atıp 4-5 milyon euro alanlar var bu ülkede,adam 29 gol atmış hala cek cak edenler var,bunlar asla galatasaray taraftarı değildir,maske takıp yorum yapıyorlar,siz kendi takımınız için yorum yapın maskeleri çıkarın,helal olsun aldığı paraya
    Cevapla
  • Kozanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ondan kötüsü var diye eleştirmiyecek miyiz.hazirlik maçlarındaki durumunu görmüyor musun. seneye fiyasko yaşayınca bizden önce sen git dersin.
    Cevapla
  • konya 5 yıl önce Şikayet Et
    Maryo jardel gibi giderse çok ararız
    Cevapla
  • GS1905 5 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz adam Osmanlıspor'a attığı golden sonraki sevincinde güya para için değil arma için buradayım diye tribünlere oynamıştı.''ARMA'' için mücadele ettiği ortaya çıktı!Galatasaray yöneimi derhal bu sorunu bertaraf etmeli.Ben Gomis'in geçen yılki performansını tekrar edemeyeceği kanaatindeyim.GS taraftarı da Gomis'in bu davranışlarına tepki vermesi gerektiğini düşünüyorum.Küçük maçların büyük oyuncusu GOMİ$
    Cevapla
  • pençe 5 yıl önce Şikayet Et
    gönderin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle