Terim kararı verdi! Golcü operasyonu...

Galatasaray'dz yöneticiler Terim'in ısrarla istediği Portekizli yıldızla görüşecek. Milan kulübünün yetkilileri ile de bir araya gelecek olan yönetim, kiralama teklifini ve mali şartlarını masaya yatıracak.

Terim kararı verdi! Golcü operasyonu...
Terim kararı verdi! Golcü operasyonu...
GİRİŞ 28.07.2018 10:08 GÜNCELLEME 28.07.2018 10:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Andre Silva heyecanı yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar, kısa bir süre önce transfer gündemine giren Portekizli golcü için resmi girişimlere başlıyor. Birkaç gün içinde yöneticilerin İtalya'ya giderek hem Andre Silva hem de Milan kulübüyle masaya oturması bekleniyor.

SILVA'NIN ÖNYARGILARI VAR!

 

 

Alınan bilgilere göre Galatasaray ilk olarak Andre Silva ve menajeriyle bir araya gelecek. Bu görüşmede, genç yıldızın Türkiye'ye transferiyle ilgili olumsuz düşüncelerinin ortadan kaldırılması hedefleniyor.

KRİTİK BİR ZİRVE YAPILACAK

Yöneticiler ardından Milan kulübünün yetkilileri ile masaya oturacak. Yapılacak kritik zirvede hem 1 yıllık kiralama teklifinin ayrıntıları hem de transferin maliyetiyle ilgili konular görüşülecek.

TERİM MUTLAKA İSTİYOR

Teknik direktör Fatih Terim hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de Gomis konusundaki belirsizlikleri düşünerek bu transferin mutlaka bitmesini istiyor. Yönetim de her türlü fedakarlığı yapıyor.

YORUMLAR 5
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    ne çekicesi varmış merak ettim kimse dememişmin bu gs senin milanı gruplarda geride bırakıp avrupa uefa kupasını almış bir takım diye..inşallah adamın çekincesi gitsin diye kulübü bağlayıcı maddeler konulmaz yarın çıkıp bana zam diyecekse almayın altyapıdan koyun en azından ülke kazanır ama maalesef şu sözde üç büyük takım türk futbolunun altını kazan takımlar ya neyse
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle muhteşem bir oyuncuyu kadroda görmek harika olur. Ayrıca boş boş yatan oyuncuları gönderip onların maaşlarını Gomise, böyle adamlara verirsek bu takım tadından yenmez.
    Cevapla
  • 0ooo 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki portekiz dunyanin gozbebegi onyargisi olanin turkiye cumhuriyeti devleti sinirlari icine almak lazim
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle yetkiyle beni de getirseler takımı en kötü 2. yaparım. Hani nerede oyuncu yetiştirme, sıfıra yakın maliyetlerde yıldızlar lazım.
    Cevapla
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Kolaymı öyle bu işler
    Cevapla