TRT muhabirini karakoldan Terim kurtardı

Galatasaray, Tunus'da Club Africain takımı ile hazırlık müsabakası oynamak için Tunus'a hareket etti. TRT muhabiri Volkan Kılıç mücadeleyi takip etmek için gittiği Tunus'da başına talihsiz bir olay geldi.

TRT muhabirini karakoldan Terim kurtardı
TRT muhabirini karakoldan Terim kurtardı
GİRİŞ 27.07.2018 09:33 GÜNCELLEME 27.07.2018 09:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray futbol takımı Tunus takımlarından Club Africain ile oynayacağı özel hazırlık müsabakası için Tunus'a hareket etti. TRT muhabiri Volkan Kılıç'da sarı kırmızılı kafileyi takip etmek amacı ile Tunus'un yolunu tuttu ancak başına talihsiz bir olay geldi.
 
Galatasaray özel hazırlık maçı amacı ile Tunus'a hareket etti. Galatasaray kafilesi ile birlikte Tunus'a hareket eden TRT muhabiri Volkan Kılıç'ın başına ise talihsiz bir olay geldi. Volkan Kılıç, Club Africain ve Galatasaray takımları arasında oynanacak mücadele için gittiği Tunus'da soluğu karakolda aldı. Volkan Kılıç sosyal medya hesabından yaşananları aktardı.
 
İŞTE O ANLAR;

''Tunus'ta başımıza inanılmaz bir olay geldi. Akşam bağlantı yapacağımız zaman bir anda yanımıza silahlı adamlar geldi. Yasak yerde çekim yapıyormuşuz. Karakola gittik. Az önce çıktık. Türk televizyonu, maçtır Galatasaray'dır derken Fatih hoca ile olan fotoğrafımı gösterdim. Meğer olay bu kadar basitmiş. Polisler Fatih Terim ile fotoğramı görünce ooo Terim demeye başladılar. Olay çay ikramıyla sona erdi. Teşekkürler hocam.''

YORUMLAR 8
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz TC de alıştığınız rahatlığı başka ülkelere gittiğinizde bulamazsınız.Bu konuda dikkatli olun.
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kahvedeki bütün herkes bu habere klasik algı yöntemi diyor.. Kahvedekiler hala Terimin medya mensuplarına ''onu çekmeyin bunu çekin '' sözünü hatırlatıyorlar.. Yani bıraksınlar algıyı vatandas herşeyi değerlendirir diyorlar.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende terim gitti kurtardı sandım pehh
    Cevapla
  • tanidik 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi iceri girseydi. adalet yerini bulacakti
    Cevapla
  • aslı astarıyok 5 yıl önce Şikayet Et
    yokta hani terim trt ile çalışmıyordu. onları kovmuştu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle