Menajeri Galatasaray'ı açıkladı!

Galatasaray'ın Anderlecht forması giyen Lukasz Teodorczyk ile ilgilendiği iddia edilmişti. Oyuncunun menajeri ise söz konusu haberlerle ilgili gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.

Menajeri Galatasaray'ı açıkladı!
Menajeri Galatasaray'ı açıkladı!
GİRİŞ 25.07.2018 13:22 GÜNCELLEME 25.07.2018 14:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Önümüzdeki sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Galatasaray, güçlü ve derin bir kadro kurabilmek için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
 Belçika basını son olarak Cim Bom'un Anderlecht forması giyen Lukasz Teodorczyk'i kiralamak istediğini yazmıştı. Bugün de oyuncunun menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi.
 
"Galatasaray ciddi bir seçenek"

27 yaşındaki Polonyalı golcünün menajeri Marcin Kubacki, çıkan iddialarla ilgili olarak "Galatasaray bizim için ciddi bir seçenek. Türk kulübünün bu transferi bitirebilmek için yeterli imkanı var." ifadelerini kullandı.
 
Piyasa değeri 7,5 milyon euro olarak gösterilen Teodorczyk, geçtiğimiz sezon Anderlecht formasıyla 40 maçta 15 kez fileleri sarsmıştı. (Fanatik)
 

YORUMLAR 3
  • agah 5 yıl önce Şikayet Et
    Alsinlar bir Besiktasli olarak bu transferi sonuna kadar destekliyorum,3.Kalite takim ve oyuncu,Guzel karisim,
    Cevapla
  • paraa 5 yıl önce Şikayet Et
    paraları var alsınlar diyo
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Teodorzyck Galatasaray için bencede ıyi bir forvet . Sırtı dönük ıyi oynayabilen bitiricilik konusunda da fena olmayan bir oyuncu . Hava toplarında da başarılı . Geçen sezon attığı 15 gole aldanmayın her sezon yaklaşık 25 gol bandında oynayan bir oyuncu . Geçen yıl Anderletch kötüydü ondan düşük performansı.
    Cevapla