Karar verildi! Belhanda ve Gomis...

Galatasaray'ın, İsviçre kampında PSV Eindhoven'dan sonra Valencia'ya yenilmesi üzerine transfer konusunda adeta seferberlik ilan edildi.

Karar verildi! Belhanda ve Gomis...
Karar verildi! Belhanda ve Gomis...
GİRİŞ 23.07.2018 11:36 GÜNCELLEME 23.07.2018 18:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA ile yapılan anlaşma nedeniyle oyuncu satmadan transfer yapamayan sarı-kırmızılılar; stoper, 8 numara ve forvet takviyesi için çalışmaları hızlandırma kararı aldı. İsviçre dönüşü Başkan Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim'le yaptıkları zirvede transfer politikasına son şeklini verdi. Bu bağlamda hazırlık maçlarındaki skorlar üzerinde durulmadı hatta Muslera, Nagatomo, Serdar Aziz gibi futbolcuların eksikliğine vurgu yapıldı.

Ancak Şampiyonlar Ligi için takviye zorunluluğu da bu zirvede detaylı olarak konuşuldu. Buna göre hızlı ve hava toplarında hakim bir stoper, Badou Ndiaye veya o ayarda bir 8 numara ve yine hızlı bir forvet ekonomik koşullar çerçevesinde takıma kazandırılacak.

Acil kaynak arayışında olan sarı-kırmızılılar bu tranfserleri gerçekleştirebilmek için Belhanda ve Gomis ikilisinden birinin iyi bir rakama satılmasına sıcak bakıyor.

Geçen sezon beklentilere tam olarak karşılık veremeyen Belhanda, İsviçre kampında da fazla varlık gösteremedi.

YORUMLAR 4
  • GSUA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence ikiside gitsin Zararın neresinden dönersek kardır . Gomisin performansı çok kötü zaten
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    gömis de gitmez belhandada. bunlara o parayı çinde bile zor verirler. anca fenerin yaptığı gibi parasının yarısını karşılarlarsa giderler.
    Cevapla
  • gssss 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bizim takıma teklif yok. beşiktaş ın oyuncularına devamlı teklif geliyor. nasıl iş ya
    Cevapla
  • Wanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse vazgeçilmez değil ikisinide satın gitsin..
    Cevapla