Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Valencia ile oynanan hazırlık maçının ardından transfer ve kamp hakkında soruları yanıtladı.

Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması
Mustafa Cengiz'den transfer açıklaması
GİRİŞ 21.07.2018 21:06 GÜNCELLEME 21.07.2018 21:07

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde; 

''VALENCIA BAŞKANI ÇOK ŞAŞIRDI''

 

 

Muhteşem bir ortam vardı. 1000'i aşkın taraftar vardı. Bir İsviçre kasabasında, küçük bir sahada hazırlık maçı ama buna rağmen 1000'i aşkın Galatasaray taraftarı vardı. Buna Valencia başkanı da çok şaşırdı. Biz şaşırmadık ama. Real Madrid, Barcelona, Manchester United'da bu pek olmuyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum.

''ANCAK FATİH TERİM YAPABİLİR''

Kadromuz 25 kişi. Fatih hoca bugün 5 tane genç oyuncuyu oyuna soktu. Bu bir cesaret. Valencia gibi güçlü bir rakibe karşı 5 genç oyuncuyu ancak Fatih Terim gibi bir hoca oynatabilir. Bu genç çocuklar cesaretle oynadılar, dikine oynadılar. İnşallah hem Türk futbolu hem de Galatasaray kazanır. Hazırlık maçlarının en önemli katkısı bu oldu. AEK maçından 160, Tunus'tan 140 bin kazanacağız. Galatasaray, iki yıl içinde adım adım iyi bir noktaya gelecek.

''SATMADAN OYUNCU ALAMIYORUZ''

Ben de iddiaları duyuyorum. Bazen ben de şaşırıyorum. O kadar ilginç şeyler yazılıyor ki Fatih hocaya soruyorum doğru mu diye. Çok inandırıcı, güzel yazıyorsunuz. Çok samimi söylüyorum bunu. Çalışmalarımız çok sıkı bir şekilde sürüyor. Biz satmadan oyuncu alamıyoruz. Diğer kulüpler de öyle sanırım. Oyuncuları satmak da istemiyoruz. Onlar bu kadro ile Türkiye şampiyonu oldu.

''TEKLİFLER ALIYORUZ...''

Galatasaray Avrupa şampiyonu da olsa, dünya şampiyonu olsa da kadrosu hiçbir zaman yetmez. Çalışma hiçbir zaman statik bir şey değildir. Üst çıtada devam edeceğiz. Bütün oyuncularımıza teklifler var, bu şampiyon takım kadrosu. Ama teklifler oyuncu ve bizim için iyi olmazsa, olumlu cevap vermeyiz.