G.Saray 2 oyuncuya fazladan 4 milyon TL ödemiş!

Mali konularda titiz davranan Galatasaray Kulübü yönetimi, futbolcular ile imzalanan sözleşmelerde önemli bir ayrıntıyı fark etti. İki oyuncuya önceki dönemlerde fazladan para ödenmiş.

G.Saray 2 oyuncuya fazladan 4 milyon TL ödemiş!
G.Saray 2 oyuncuya fazladan 4 milyon TL ödemiş!
GİRİŞ 18.07.2018 11:18 GÜNCELLEME 18.07.2018 11:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın, Tarık Çamdal'a belirtilen tarihteki kura değil güncel kura göre ödeme yaptığı ortaya çıktı. Yapılan incelemenin ardından Tarık'a tam 200 bin Euro fazla para ödendiği belirlendi. Tarık da, Galatasaray Kulübü'nün sunduğu bu detayları kabul etti. Ve geçen yıl tahakkuk eden ücretinde 200 bin Euro indirime gitti.

YASİN ÖZTEKİN, TARIK ÇAMDAL'IN ÇOK ÜZERİNDE

 

 

Bir başka fazla para ödenen oyuncunun ise Yasin Öztekin olduğu ortaya çıktı. Yasin'e fazladan ödenen ücretin ise Tarık'ın çok üzerinde olduğu belirtildi. Ağustos 2014'te Galatasaray ile sözleşme imzalayan Yasin'e de ödenecek ücretin imzaladığı tarihteki kura göre sabitlenip TL üzerinden yapılması için özel madde konuldu.

500 BİN EURO FAZLA ÖDEME!

Ancak Galatasaray'ın 500 bin Euro fazla ödeme yaptığı anlaşıldı. Bu para da sözleşmesi biten Yasin'in kulüpten alacaklarından düşülecek. İki futbolcu için kesilecek rakam yaklaşık 4 Milyon TL'yi buluyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 18
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim iyi bilir bu işleri
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa gelecek yönetim düşünsün mantığıyla yönetilirsen daha çok takarlar borç saçma sapan bir yönetim sistemi var galatasarayın ve birçok kulübün
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah askina dusun ulkemin yakasindan. Milyon euro lar harciyorsunuz ama sonuc fiyasko.hicbir basari yok ortada. Ajax 20lik genclerle uefa finali yasiyor. Benim ulkemde yok mu boyle gencler. Var tabi. Bak almanlar gurbetcilerde ne cevherler kesfediyor. Bizse yasli tatilcilere dokuyoruz paralari. Sn. Yetkililer duyun artik sesimizi.
    Cevapla
  • kamilo 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi de zaten bu iki futbolcuya değil bütün futbolculara istisnasız fazla para ödenir. misal futbolcuyla 1 milyon alacak şekilde anlaşırsınız sonra sözleşmeye 2 milyon yazarsınız. Hesabına da 2 milyon yatar fakat aradaki 1 milyonu futbolcu yöneticiye elden verir. Bu şekilde yöneticiler de kendi kulüplerini itina ile soyarlar. Aynı şey stad bilet satışlarında da geçerlidir. Ağzına kadar 45 bin seyircinin olduğu statta 25bin seyirci var diye resmi açıklama yapılır. 20 bin kişinin bilet ücreti cebellezi olur. Birden bakmışsınız kulüp milyarlık borçta debelenir durur.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun içimden geçenleri dillendirmissin o yüzden dernekler futboldan elini bir an önce çekmelidir
    Cevapla
  • meyni 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray için Yasin de Tarık ta bitmiştir. Kamuoyuna duyurulur.
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çokta umurlarında alacaklarını aldılar zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle