Albayrak açıkladı! 'Onu almak istiyoruz'

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, İsviçre'de devam eden kamp çalışmaları sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Albayrak açıkladı! 'Onu almak istiyoruz'
Albayrak açıkladı! 'Onu almak istiyoruz'
GİRİŞ 10.07.2018 16:32 GÜNCELLEME 10.07.2018 16:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Kiralama yöntemi ile birlikte UEFA'nın verdiği talimatların içinde kalacağız. Dışına çıkmayacağız. Muhakkak transfer yapacağız. En az 2 tane daha yapacağız." diyerek sarı-kırmızılı camiaya mesaj yolladı.

"TARIK ÇAMDAL AYRILACAK"

Tarık Çamdal'ın ayrılacağını hatırlatan Abdurrahim Albayrak, "Tarık Çamdal ile dostça ayrılacağız. Onun bir suçu yok, zamanında yüksek paralara transfer edilmiş, o da bunun altında ezilmiş. Umarım kendisi Türk futboluna hizmet eder." dedi.

"BADOU NDIAYE ÇOK PİŞMAN"

Badou Ndiaye'nin Galatasaray'a dönmek istemesiyle ilgili konuşan Abdurrahim Albayrak, "Ndiaye gittiğine çok pişman. O da onun kaderi diyelim. Bazen bu tip ayrılıklar da iyi oluyor. Kulübün değerini anlıyolar." ifadelerini kullandı.

"TREZEGUET'İ ALMAK İSTİYORUZ"

Kasımpaşa'da Trezeguet'i transfer etmek istediklerini vurgulayan sarı-kırmızılı yönetici, "Trezeguet hala gündemde. Konuşuyorum, formüller arıyorum. Kasımpaşa'da çok değerli ağabeyim Turgay Ciner var. Onu da Galatasaray'a kazandırmak için elimzden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

"EREN İÇİN TRABZONSPOR'DAN TEKLİF YOK"

Eren Derdiyok'un Trabzonspor'a gitme ihtimaliyle ilgili çıkan haberleri de yalanlayn Albayrak, "Eren Derdiyok için Trabzonspor'dan bir teklif gelmedi. Bizim çok değerli bir oyuncumuzdur." diyerek sözlerini noktaladı. 

YORUMLAR 3
  • ozcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarık Camdalin hakkını ödeyin ayrılsın. Ödemeden baskı ve korkutma ile ne yapıyorsunuz? Adam kendini gösterip yıldız olsa o zaman milyon doları getiren alır derdiniz. Bu piyasada karda var zararda, zararına katlanacaksın!!! Hele ki Fatih hoca sözleşmesinde parayı görev yapmadan nasıl aldıysa sizde vermek zorundasınız!!!
    Cevapla
  • ozcan 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman kapı gibi kontratı olan futbolcuyu niye yakıyorsun? Adam fazlasını istemiyor kontratında ne yazıyorsa o!!!
    Cevapla
  • Trtr 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapma önceki başkanlarının hatasını bu yönetime yıkamazsınız siz ya futboldan anlamıyorsunuz yada artniyetlisiniz almanyada wolsfburg , schalke gibi takımlar bile üst düzey oyunculara 2 milyon $ vermezken bu neyin savurganlığı araştırın o takımların bütçelerini bu klüpler kimselerin malı değil bizim vergilerimiz kuruşuna alınırken bu takımların 100 milyon $ vergileri siliniyor yanlış duymadın birilerin hataları yüzünden klüpler yakılmamalı .
    Cevapla