Terim onu çok istiyor! 'İnşallah olur'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 08.07.2018 11:46 GÜNCELLEME 08.07.2018 16:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kamp çalışmaları hakkında konuşan Fatih Terim, "Florya'dan sonra İsviçre kampımız başladı. 21 Temmuz'da Valencia ile oynadıktan sonra İstanbul'a döneceğiz ve kısa bir ara sonrası tekrar kampa gireceğiz. İki hazırlık maçı daha oynayabiliriz. İstanbul'da sadece fiziksel çalışmalar yaptık. İsviçre kampında fizik teknik ve taktik üzerine çalışacağız." dedi.

"SÜPER KUPA'YA HEPSİ YETİŞECEK"

 

 

Takımdaki bazı oyuncular hakkında bilgi veren Fatih Terim, "Muğdat Çelik'in hiçbir sorunu yok. Adapte oluyor. Elenme sıralarına göre futbolculara izin verdik. Belhanda burnunda küçük bir operasyon geçirdi. Yuto'ya 21 Temmuz'a kadar izin verdim. Fernando Muslera'ya biraz daha fazla izin verdik. Hepsinin Süper Kupa'ya yetişeceğini düşünüyorum." diye konuştu.

"TOLGA İYİLEŞSİN HAKKINDA BİR KARAR VERİRİZ"

Kamp kadrosuna alınmayan Tolga Ciğerci ile ilgili soruları yanıtlayan Fatih Terim, "Tolga zaten sakat, bildiğiniz gibi tedavi oluyor. 20 günden daha fazla zaman gerekiyor. İstanbul'da daha rahat tedavi olur. Oyunculara kızmak gibi bir lüksümüz yok. Kararlarla ilgili tasarruf hakkımız var. Umarım Tolga iyileşir ve döner. Sonra hakkında bir karar veririz" ifadelerini kullandı.

"TARIK ÇAMDAL VE ERAY İŞCAN GİDİP OYNAMALI"

Tarık Çamdal ve Eray İşcan'la ilgili görüşünü aktaran Terim, "Tarık Çamdal'ın oynamasını gerektiğini söyledim. Eray İşcan'a da bunu söyledim. Oynamak bazen birçok şeye iyi gelir. Ne kadar ekonominiz ya da kazandığınız fazla olursa olsun, oynamanın keyfini size vermez. Oynarsanız, hem manevi hem de maddi olarak fazla kazanırsınız. Tarık'ın gidip oynaması gerekiyor. Eray'ı bıraktığımız zaman çok önemli maçlarda oynattım. Gidip oynamalılar ve kendilerini kanıtlamalılar. Umarım en kısa zamanda yeni takımlarını bulurlar" açıklamasını yaptı.

FATİH TERİM'DEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Fatih Terim, "Mevcut kadromuzu korumak istedik. Kritik olan Nagatomo ve Denayer'di. Donk imzaladı. Denayer de inşallah olur. Mevcut kadromuzu koruduktan sonra ihtiyacımıza göre almaya özen göstereceğiz. Gücümüz yettiği kadar transfer yapacağız. Bazı yerlere ihtiyacımız var. Olayları saptırmadan şunu söylemekte yarar var; 31 Ağustos'a kadar olan zaman dilimi, her kulüp için olduğu gibi Galatasaray adına da önemli bir zaman dilimi. Takip edeceğiz, bakalım neler olacak." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 9
  • art 5 yıl önce Şikayet Et
    ağlayın hepinizde fatih terim gibi bir hocanız yok diye
    Cevapla
  • aalperen 5 yıl önce Şikayet Et
    hocalık yapmadan tff den aldığın paradan haz alabiliyonmı imPARAtor terim güldürme insanı
    Cevapla
  • Mr Spak 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi yakaladin
    Cevapla
  • necat 5 yıl önce Şikayet Et
    o adamın dıbi gs taraftarı varken kimseye el süremez ona.Onun adı imparator
    Cevapla
  • Nuh 5 yıl önce Şikayet Et
    Brezilya maçını izledin, Brezilya elendi. Uruguay maçını izledin, Uruguay elendi. Hırvatların kazanması için lütfen İngiltere tarafından maçı izlermisin.
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    bu başarısız adamı görmekten bıktık...dünya kupasında yokuz yok mu bunun bir cezası
    Cevapla
  • Mustafam 5 yıl önce Şikayet Et
    agziyla kus tutsa bile terim gözden düstü bikere Dünya kupasina gelince 30 yasindayim artik torunlarimla izlerim dünya kupasini
    Cevapla
  • kkk 5 yıl önce Şikayet Et
    basarisiz mi
    Cevapla
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibisin şaka Eğer Fatih Terim ile devam edilseydi belki Dünya Kupası'nı katılabilir dik şansımız vardı Lucescu geldi hiçbir varlık gösteremedik Ayrıca o başarısız dediğin adam Galatasaray'ı şampiyon yaptı yine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle