Belhanda'dan ayrılık açıklaması: Sabırsızlanıyorum

Hem Galatasaray hem de 2018 Dünya Kupası'nda hayal kırıklığı yaratan Younes Belhanda ayrılmayı kesin bir dile düşünmediğini dile getirdi.

Belhanda'dan ayrılık açıklaması: Sabırsızlanıyorum
Belhanda'dan ayrılık açıklaması: Sabırsızlanıyorum
GİRİŞ 06.07.2018 09:41 GÜNCELLEME 06.07.2018 09:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA kararı sonrasında oyuncu satışını gündemine alan Galatasaray'ın Belhanda planı tutmadı. Belhanda'nın Dünya Kupası'ndaki performansından umutlu olan sarı kırmızılı kulüp Faslı 10 numara için beklediği teklifleri alamadı.

Fas, Dünya Kupası'nda grubunda sonuncu olup elenirken, Belhanda da Rusya'da vasatı aşamadı. Şu an tatilde olan Belhanda transfer iddialarına son noktayı koydu. "4 milyon Euro bile verseler Galatasaray'dan gitmem'' diyen yıldız oyuncu, Katar ve Çin'den gelecek olası tekliflere kapısını kapattı.

 

 

TEK TALİBİ NİCE AMA...

Geçen sezon Sevilla'nın transfer etmek istediği Belhanda'nın yakın çevresine, "Ben şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için Galatasaray'ı tercih ettim. Sevilla'ya gitmedim. Ne kadar doğru bir karar verdiğim ortada. Şampiyonlar Ligi için sabırsızlanıyorum. 28 yaşında, para için G.Saray'dan ayrılmam'' dediği öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımda 3.3 milyon Euro kazanan Belhanda'nın sadece Avrupa'dan iyi bir teklif gelmesi halinde değerlendirmeye alacağı ifade edildi. Ancak Faslı 10 numara ile eski takımı Nice dışında ilgilenen Avrupa'dan kulüp yok, Nice de Galatasaray kadar Belhanda'ya maaş bütçesi ayıramıyor.

YORUMLAR 6
  • alpagu 5 yıl önce Şikayet Et
    ssss.... ssssss... sss... silifkenin yoğurdu.... başka nerede böyle lüks yaşar ve bu parayı alabilirsin..???????
    Cevapla
  • Vergi Kesintisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi gitmez gitse 4 liradan eline 1.7 gibi bir rakam geçeceği için gitmez. Ha birde bedava uçak bileti tatil araba villa kiraları kim karşılayacak??? Böyle yönetilen kulübe ben taraftar olarak nasıl destek olayım biri bana açıklasın.
    Cevapla
  • ülkem 5 yıl önce Şikayet Et
    para için kalıyorsun zaten. sana 3, milyonu bu futbolunla kimse vermez.
    Cevapla
  • belhandaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan o zaman adam gibi oyna dünya kupasında da gördük. pası veriyosun sonra kalabalığa kayboluyosn.pasif kalıyosun.lider özellikli olmalısın sahada sahne senin olduğu zamanlarda yoksun.uzaktan bir tane golün yok.hem kilit pas la olmaz bu işler.yetmeeeez
    Cevapla
  • Tolga55 5 yıl önce Şikayet Et
    Bitik Adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle