İnter'den Galatasaray'a! Taffarel devrede

Şampiyonlar Ligi macerası öncesi elinde Maicon ve Serdar Aziz dışında ilk 11 seviyesinde stoperi kalmayan Galatasaray, bu bölgeye takviye için de düğmeye bastı.

İnter'den Galatasaray'a! Taffarel devrede
İnter'den Galatasaray'a! Taffarel devrede
GİRİŞ 05.07.2018 10:46 GÜNCELLEME 05.07.2018 10:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski oyuncusu Denayer'i tekrar kiralamak isteyen Galatasaray Yönetimi, İngiltere'ye temsilci göndererek Manchester City ile masaya oturacak. Premier Lig devi, Denayer'i bir kez daha kiralık göndermeye sıcak bakmıyor, ancak bonservisinin de el yakması nedeniyle Galatasaray tekrar kiralama formülünü devreye sokacak. Bu transfer girişiminde Belçikalı savunmacının Aslan'ı çok istemesi, yönetimin elini güçlendiren tek unsur.

Taffarel devrede

Miranda konusunda da kaleci antrenörü Taffarel devrede. Brezilya Milli Takımı kampında beraber olduğu 33 yaşındaki savunmacıya Galatasaray hakkındaki her şeyi anlatan tecrübeli hoca, oyuncunun aklını çelmeyi başardı.

Daha önceki açıklamasında, futbolun dinamik olduğunu ve Brezilya'ya geri dönmesinin de seçenekler arasında yer aldığını belirten Miranda konusunda, kulübü Inter'le bir görüşme yapılacak. İtalyan devinin, 1 yıllık sözleşmesi bulunan Miranda'yı satmaya yeşil ışık yakması halinde Galatasaray'ın resmi teklifi sunacağı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani Maicon ve Serdar Şampiyonlar Ligi seviyesinde öyle mi?
    Cevapla