G.Saray'dan Muslera kararı! 20 milyon euro...

Dünya Kupası’nda çeyrek finale kalan Uruguay’ın kalesini koruyan Muslera yine gündemde. Sarı-kırmızılı yönetim, dikkatleri üzerine çeken başarılı eldivene önemli teklifler gelmesini bekliyor ama 20 milyon eurodan aşağı teklifleri değerlendirmeye almayacak.

G.Saray'dan Muslera kararı! 20 milyon euro...
G.Saray'dan Muslera kararı! 20 milyon euro...
GİRİŞ 02.07.2018 09:42 GÜNCELLEME 02.07.2018 09:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası’nda çeyrek finale kalan Uruguay’ın kalesini koruyan Muslera yine gündemde. Sarı-kırmızılı yönetim dikkatleri üzerine çeken başarılı eldivene önemli teklifler gelmesini bekliyor ama satılması için çok istekli değil.

Teknik heyetin de başarılı file bekçisinin satılmasına ancak çok yüksek bir teklif gelmesi halinde sıcak baktığı bildirildi. Bu nedenle Muslera için Cim-Bom, Dünya Kupası’ndan sonra ancak 20 milyon euroluk bir öneri alınması halinde masaya oturacak. Muslera, Rusya’daki şampiyonada kalesinde tek gol görürken turnuvadaki en iyi kaleciler arasında gösteriliyor. Otoriteler de Uruguaylı eldivene önemli kulüplerden teklif gelebileceğini belirtiyor.

 

 

Galatasaray ile 3 sene daha sözleşmesi bulunan Muslera yıllık garanti 3 milyon 575 bin euro alırken, primlerle beraber bu rakam yaklaşık 4 milyon euroyu buluyor.

YORUMLAR 15
  • Mete Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Muslera gibi bir kaleciyi on senede bulamayız. 30 milyon avrodan ucuza satmak aptallık olur
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    100 milyon euro verserde satılmaz bu adam yerine doldurmak için 200 milyon euro harcar galatasaray :)
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Her sene aynı hayali kurmaktan bıkmadınız mı. Vermiyor kimse o kadar para. Tamam iyi kaleci ama edeceği en fazla 10 miyim euro. Kaleci piyasası böyle. Bi belçika takımında olsaydı 20 milyon ederdi belki.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Yola devam Muslera:))))
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    her sene aynı terane. 10 milyon versinler satılır. kötü kaleci diye değil yerine alınabilecek çok kaleci var. ama burada futbolu bırakır tahminim.
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    bir tane isim verebilir misin ? yerine alınabilecek !yok sayamazsın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle