Yasin ile görüşmeler başlıyor! Yeni adresi...

Sivasspor, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Yasin Öztekin'e kanca attı. 31 yaşındaki başarılı kanat oyuncusuyla ilk görüşme önümüzdeki günlerde yapılacak.

Yasin ile görüşmeler başlıyor! Yeni adresi...
Yasin ile görüşmeler başlıyor! Yeni adresi...
GİRİŞ 25.06.2018 10:02 GÜNCELLEME 25.06.2018 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sol beke Uğur Çiftçi'yi transfer eden, Altınordu'dan Erdoğan Yeşilyurt'u bitiren Kırmızı-Beyazlılar, 2-3 haftalık periyotta tüm takviyeleri gerçekleştirmek amacında. Yiğidolar son olarak Yasin Öztekin'e kanca attı.

Galatasaray ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunun şartları araştırılırken, önümüzdeki günlerde Yasin ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

 

Cim Bom'da son olarak 1.1 milyon Euro yıllık ücret kazanan gurbetçi futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Mecnun Otyakmaz ilgilenecek.

UĞUR DEMİROK İÇİN DE UĞRAŞIYORLAR

Sarı-Kırmızılı formayı terlettiği 4 sezonda 2 lig şampiyonluğu yaşayan Yasin Öztekin, geçen yıl forma giydiği 21 maçın genelinde sonradan oyuna dahil olmuştu. Sivasspor, Trabzonspor'un sözleşmesini yenilemediği Uğur Demirok'la da temaslarını sürdürüyor.

YORUMLAR 2
  • sayın başkan 5 yıl önce Şikayet Et
    kupadan elenmemize sahtekarligiyla sebep olan yasin i mi alacaksiniz
    Cevapla
  • Ryiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir sivaslı olarak Yasin’i kesinlikle takımda istemiyorum nedeni yaıkın geçmişte Sivas ile gs arasında oynanan kupa maçındaki penaltı pozisyonunda bellidir
    Cevapla