Belçika ekibi Royal Antwerp'te forma giyen Sinan Bolat transferi hakkında flaş ifadeler kullandı. Daha önce sarı-kırmızılı ekipte forma giyen Sinan Bolat, Galatasaray'dan teklif aldığ doğruladı.

Sözlerine transferi hakkında konuşarak başlayan Sinan Bolat, "Kendi adıma ve takımım adına çok iyi bir sezon geçti. Türkiye'ye her zaman dönmek istiyorum. Türkiye'den bazı transfer teklifleri var. Kulübümle oturup, konuşacağım. Benimle devam etmek isteyeceklerdir. Fakat kulübümün reddemeyeceği bir teklif olursa işler değişebilir. Galatasaray'dan transfer teklifi oldu. Benimle ilgilendiklerini biliyorum" dedi.
 
Rajo Vallecano'dan bir teklif aldığını açıklayan Sinan, "Belçika'dan da transfer teklifleri var. La Liga'nın yeni takımı Rayo Vallecano'yla da temaslarımız oldu. Fakat önceliğim sözleşmemin devam ettiği kulübüm" ifadelerini kullandı.
 
Sinan Bolat, Standart Liege için ismi geçen Altınordu file bekçisi Erce Kardeşler hakkında ise, "Erce Kardeşler, Standard Liege'de kesinlikle oynar. Standard Liege genç oyuncuya şans veren bir kulüp. Erce'nin transferi olursa, Belçika'dan Avrupa pazarına rahatlıkla açılacaktır" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • eyvaaaaaaaaaah 21.06.2018 12:42
    eyvahhhh. yandık.30 yaşındaki saçma hatalarına değil de 18-20 yaşındaki bir kalecinin hatalarına tahammül ederim.bizde 3 üncü kaleci bie olamadı.daha da olamaz.
  • Abc 21.06.2018 12:15
    Yav bunu napacagiz ALLAH aşkına
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek