Selçuk İnan kalıyor ama maaşı...

Yıllık 3 milyon Euro garanti ücret kazanan Selçuk İnan'a bugünkü kurdan 1.5 milyon euro karşılığı TL karşılığında teklif yapılacak.

Selçuk İnan kalıyor ama maaşı...
Selçuk İnan kalıyor ama maaşı...
GİRİŞ 21.06.2018 11:10 GÜNCELLEME 21.06.2018 11:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da yıllık 3 milyon Euro garanti ücret kazanan Selçuk İnan'a yeni sözleşme önerilmesi gündemde...

Yerli futbolcularda Türk Lirası ile ödeme sistemine gitmeye hazırlanan Sarı Kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun indirimi kabul etmesi halinde mukavele süresini uzatmayı hedefliyor.

Bugünkü kura göre Selçuk'a 1.5 milyon Euro civarında bir teklif yapılacağı ve 33 yaşındaki oyuncunun kontratının 2019'dan 2020'ye uzatılacağı bildirildi.

Selçuk İnan: "Galatasaray'ın menfaatleri için ne gerekiyorsa yaparım"

Hayatının her anında Galatasaray'ın olacağını aktaran Selçuk İnan, şampiyonluk sonrası HaberTürk'e verdiği röportajda, "Galatasaray benden ne isterse her zaman o olacak. Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. 'Kal' derlerse kalırız, 'git' derlerse gideriz. Galatasaray'ın olduğu her yerde ben olurum. İlerleyen dönemde Galatasaray'da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var. Her zaman futbolun içinde olacağım. Futbolun içinde olduğum sürece de Galatasaray menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım." şeklinde görüş belirtmişti.

YORUMLAR 4
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İnanıyorum yine heyecanlı başarılı ve Kupalarla dolu bir sezon olacak. :))))
    Cevapla
  • Xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    Paraya bak 3 milyon euor yani 16.5 trilyon. Desen ihracat yapıyorlar doviz girdisi sağlıyorlar. Allah'a şükurki decoder vs bilet vs asla almadım almayipta bunlara para akıtmaya sebeb olmuyorum.
    Cevapla
  • iskender temel 5 yıl önce Şikayet Et
    Aferin oğlum...
    Cevapla