Tolga Ciğerci'ye Süper Lig'den sürpriz talip!

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Tolga Ciğerci'yi istiyor.

Tolga Ciğerci'ye Süper Lig'den sürpriz talip!
Tolga Ciğerci'ye Süper Lig'den sürpriz talip!
GİRİŞ 18.06.2018 11:38 GÜNCELLEME 18.06.2018 11:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gözden düşen Tolga Ciğerci'ye Yeni Malatyaspor talip oldu.

Süper Lig'de bu sezon başarılı bir grafik çizen Malatya'nın yöneticilerinin önümüzdeki günlerde Galatasaray ile masaya oturması bekleniyor.

Yıllık 2 milyon Euro kazanan Tolga, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor.

Tolga Ciğerci gözden çıkarıldı

Spor Toto Süper Lig'de sezonu lider olarak tamamlayan ve 21. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da, gelecek sezonun kadro planlaması erken başladı. Galatasaray transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği oyuncularla görüşmelere kısa süre içerisinde başlayacak. Bir yandan da takımdan gönderilecek oyuncuların durumu hakkında karar verilecek.

Şampiyonluğun final haftalarında ayak tabanındaki ağrılar nedeniyle forma giymeyen Tolga Ciğerci gözden de düştü. 1 yıl daha Galatasaray Kulübü ile kontratı olan futbolcunun transfer görüşmesi yapmasına izin verilecek. 2018-19 sezonu kadro planlamasına da hiç vakit kaybetmeden başlayan Teknik Direktör Fatih Terim'in Tolga'nın herhangi bir teklif alması halinde kulübe maddi yük getirmeden ayrılmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Tolga Ciğerci bu sezon 18 lig maçında forma giydi ve 6 gol attı.

YORUMLAR 3
  • ksm 5 yıl önce Şikayet Et
    bir insan bu kadar kolay silinebilir... işte fatih terimin futbol anlayışı... yazık günah... tolga'nın üzerine gereği gibi düşülse milli takımın bile yıllar yılı değişmez oyuncusu olacaktır. aslında kumaşı da kalitesi de belli ama işte biz insanı kolay harcıyoruz...
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolculara bol keseden maaşları veriyorlar sonra başka kulübe gönderemiyorlar. Büyük takım az para verir bizde tam tersi.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Geldiği kulüpte beşyüz bin alırken neden iki milyon verildi hala anlamış değilim.
    Cevapla