Gomis'in istediği rakam Terim'i çıldırttı

Galatasaray'da attığı gollerle kral olan Bafetimbi Gomis, sarı kırmızılı kulüpten yıllık 5,5 milyon euro talep etti. Bu istek başta Fatih Terim olmak üzere camiada tepkiyle karşılandı.

Gomis'in istediği rakam Terim'i çıldırttı
Gomis'in istediği rakam Terim'i çıldırttı
GİRİŞ 17.06.2018 15:19 GÜNCELLEME 17.06.2018 15:19
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Galatasaray forma altında attığı 29 golle ‘Bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu’ rekorunu kırarak sezonu ‘Kral’ olarak tamamlayan Gomis’in, Çin’den yıllık bonuslar hariç 7 milyon Euro’luk teklif alması yönetimi sıkıntıya soktu.

Kafası karışan ve Galatasaray’dan kazandığı 3 milyon 350 bin Euro’yu az bulan Fransız yıldız, zam konusunda diretiyor.

Cimbom’daki maaşının en az 5.5 milyon Euro’ya yükseltilmesini talep eden 33 yaşındaki forvet, aksi halde ‘Bırakın gideyim’ mesajı verdi.

UEFA’dan gelen yaptırımlar nedeniyle bütçesini doğru planlamak zorunda olan Mustafa Cengiz yönetimi, Gomis’ten gelen zam talebi karşısında çıkmaza düştü.

Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniye de Gomis gibi bir forveti kaybetmek istemeyen Sarı-Kırmızılılar, astronomik zam talebini de karşılayamayacakları için ne yapacaklarını şaşırdı.

ÜÇLÜ ZİRVEDE KARAR VERİLECEK 

Gomis’e zam yaparak hem maaş dengelerini bozmak hem de bütçeyi aşmak istemeyen yönetimde farklı görüşler ortaya çıktı.

Kral’a gelen teklifin değerlendirilmesi gerektiğini savunan bazı yöneticilerin, UEFA’nın ‘Sattığın kadar oyuncu al’ kriterini hatırlatıp “Gomis 33 yaşında. Gelen teklifi değerlendirelim. Buradan 10 milyon Euro civarında bir kaynak yaratabiliriz. Böylece Gomis’i satıp 2 golcü alabiliriz” görüşünde oldukları öğrenildi.

Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve Başkan Mustafa Cengiz’in yapacağı görüşme sonrası bu konuda kesin karar verilecek. 

YORUMLAR 63
  • Msnmy 5 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİM'İ ÖRNEK ALMIŞTIR, Para işlerini Bonservis, Tazminat v.b
    Cevapla
  • ülkem 5 yıl önce Şikayet Et
    salıverin bonservis parası alın nereye giderse gitsin. büyük maçlarda golü olmayan, ne zaman bayılacağı belli olmayan bir futbolcu ama istediğine bak. salın gitsin çine.
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    sözleşmesindeki hakkı neyse onu alır kötü oynayan olduğunda ben kötü oynadım geri para iadesi yapayım mı diyor 33 yaşında zaten isterse çekip gitsin kapı orada
    Cevapla
  • akif gubbuk 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam hakli..sampiyon yapti mi..yapti..gol krali oldumu..oldu..rekorlari kirdi mi..kirdi..parayi haketti mi..haketti..hic bir sey yapmayan futbolculara neler odedik..dogru...daha ne yapsin..
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam gol atsın diye alındı ve bunun için bir bedel ödendi. Daha fazlasını istemek hakkı değil. 2 sezon anlaşıldıysa bu bedeli almak zorunda. Menajer oyunları bunlar.
    Cevapla
  • ugr46 5 yıl önce Şikayet Et
    satılsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle