Bafetimbi Gomis'ten ayrılık sinyali!

Çin kulüplerinin ilgilendiği Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis'ten ayrılık sinyali!
Bafetimbi Gomis'ten ayrılık sinyali!
GİRİŞ 06.06.2018 09:52 GÜNCELLEME 06.06.2018 09:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Attığı 29 golle Türkiye'de kariyerinin zirvesine çıkan ve Galatasaray'ı şampiyon yapan Bafetimbi Gomis'in peşini Çinliler bir türlü bırakmıyor. Devre arasında da Çin'den yıllık 7 milyon Euro'luk teklif alan Fransız golcüyü bu kez de Guangzhou Evergrande istiyor.

Sabah Gazetesi'ne konuşan ve Çin'den teklifler aldığını inkar etmeyen Gomis, camiaya şu mesajı verdi: "Benim önceliğim kesinlikle G.Saray'da kalmak ama her şey benim isteğime bağlı değil. Menajerlerimle önümüzdeki günlerde bir araya geleceğim. Benim geleceğimle ilgili nasıl planlar yaptıklarını bilmeliyim."

 

 

G.Saray ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Gomis, ilk lig şampiyonluğunu Türkiye'de yaşadı.

MUĞDAT'A TL ŞARTLI TEKLİF

İkinci kez başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz devrim niteliğinde bir karara imza atmaya hazırlanıyor. G.Saray, transfer edeceği ya da nikah tazeleyeceği yerli oyuncularla artık TL bazında sözleşmeler imzalayacak. Bu noktada ilk teklif 3 yıllığına 9 milyon TL'ye Akhisar'dan Muğdat Çelik'e yapıldı.

28 yaşındaki kanat oyuncusu Muğdat geçen sezonu 7 gol, 9 asistle tamamladı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 7
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    para ugruna satarlar bence
    Cevapla
  • remı 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gıtsın bıze daha hızlı gutbolcu lazım
    Cevapla
  • İbrahim... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir ben beğenmiyorum bu adamı son vuruslar hep vole tarzı artislikten ibaret pas oranı desen izlediğim kadariyla zayif bu kadar beslenen bir adamin bu kadar gol atması da normal...birde para varsa sahada var yoksa yok ben olsam hemen satarım Çinlilere bu yaşta daha iyi bir forvet alırım. ..
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de beğenmiyorum. yalnız degilsin. bu adamı büyük maçlarda hiç görmedik nedense. hep küçük takımlara gol atıp oradan nemalandı. bence de gitsin.
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Yallah Gomis. Paramız yok.
    Cevapla
  • yuh ya.çok fazla 5 yıl önce Şikayet Et
    9000 tl nedir ya. çok pahalı. 6 milyon tl ye bu işi kapatmanız lazım. avrupadan oyuncu almıyoruz.hem karı nerde kaldı bunun. aynı paraya avrupadan kaliteli bir oyuncu alınır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle