Galatasaray'ın gizli planı ortaya çıktı!

Yerli ve milli oyuncu sıkıntısını çözmek isteyen Galatasaray, ilginç bir yol izleyecek. Fenerbahçe'nin direkt olarak kendilerine satmayacağı Ozan Tufan konusunda çok konuşulacak bir strateji planlandı.

Galatasaray'ın gizli planı ortaya çıktı!
Galatasaray'ın gizli planı ortaya çıktı!
GİRİŞ 03.06.2018 09:59 GÜNCELLEME 03.06.2018 10:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

UEFA'DAN gelmesi muhtemel "kadro kısıtlaması" cezası sonrasında "yerli ve milli" oyuncu sıkıntısına girecek Galatasaray'da gözler bir yandan da Ozan Tufan'a çevrilmiş durumda.

Aziz Yıldırım'ın "olmayacak" itirafında bulunduğu Ozan Tufan için Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak'ı görevlendirdi. 

Albayrak ise Ozan için farklı yolları deniyor. Bunlardan birisi genç oyuncuyu İspanya üzerinden takıma katmak. Bir nevi hülle yapmak. Malaga, Celta ve Deportivo gibi kulüplerle bu konudaki görüşmeler sürüyor.

FATİH TERİM'İN ELİ DEĞECEK

F.Bahçe, Ozan'ı satış listesine koydu ama teklif Aslan'dan geldiği anda bu transferin çok zor gerçekleşeceğini herkes biliyor. Kanarya, ya genç futbolcuyu Sarı-Kırmızılılar'a satmayacak ya da inanılmaz bir bonservis bedeli isteyecek. Hülle yoluna başvurulmasının sebebi de bu... F.Bahçe'de bir türlü istenileni veremeyen genç futbolcu konusunda en çok güvenilen isimse Fatih Terim... İmparator, Ozan Tufan'ı yeniden ayağa kaldırabileceğini düşünüyor. İkili arasında Milli Takım'a dayanan büyük bir etkileşim de var.

YEDEK KULÜBESİ DERİN DEĞİL

G.Saray'da yerli ve milli eksikliğinin yanı sıra yedek kulübesindeki boşluk da göze çarpıyor. İlk 11'inde önemli yıldızları bulunan Sarı-Kırmızılılar'da aynı durum kenarda oturanlar için söz konusu değil. Sakatlık ve ceza hallerinde Aslan büyük sıkıntı çekiyor. Ozan transferi kadro derinliği açısından da son derece önemli. F.Bahçe'yle 2020'ye kadar mukavelesi bulunan Ozan, geçen sezon ligde sadece 9 maça çıktı. 3 gol ve 2 asistlik bir performans çizdi. G.Saray'da bu istatistiklerini yukarıya çekebilir. (Akşam)

YORUMLAR 18
  • DİZELMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan futbolcu muydu?
    Cevapla
  • olabilir 5 yıl önce Şikayet Et
    ozanı galatasaraya mı satmaya çalışıyorlar. fb bu oyuncuyu galatasaraya satmayacakmış. zırvalık. fb nin çıkarı varsa satar, yoksa satmaz. aynı şey gs içinde geçerli.
    Cevapla
  • deluce 5 yıl önce Şikayet Et
    neolursunuz alın...bizi kurtarın....
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Hataların en büğüyü olur o ozan denilen kişi futbolcu tipi bille yok
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Ozan da kim hiç sevmediğim adam ne işi var gs de saçmalamasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle