Garry Rodrigues'ten G.Saray'a rest!

Galatasaray'da sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla adından söz ettiren Garry Rodrigues zam istiyor.

Garry Rodrigues'ten G.Saray'a rest!
Garry Rodrigues'ten G.Saray'a rest!
GİRİŞ 29.05.2018 09:56 GÜNCELLEME 29.05.2018 09:57
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da ligde 9 gol-10 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve her fırsatta sarı-kırmızılı takımda kalmak istediğini söyleyen Garry Rodrigues, yönetimden yeni sözleşme bekliyor... Şampiyonluk sonrası verdiği özel röportajda, "Burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Elbette hem benim hem de kulüp için iyi bir takımdan ciddi bir teklif gelirse oturur konuşuruz ve neler olacağına bakarız' demişti.

2 MİLYON 500 BİN EURO GARANTİ ÜCRET İSTİYOR

 

 

Garanti ücreti 1 milyon 350 bin Euro olan ve maç başı ve bonuslarla birlikte 4 milyon Euro alan Belhanda ve Feghouli'nin yarısı kadar kazanamayan Rodrigues takımda kalması halinde yönetimden zamlı yeni sözleşme talep ediyor. Garanti ücretinin 2.5 milyon Euro seviyesine yükseltilmesini bekleyen Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu, bu isteği karşılık bulmazsa İngiltere'den gelen cazip teklifleri değerlendirmeye alacak.

İNGİLTERE PREMİER LİG EKİPLERİ MASAYA OTURMAYA HAZIR

Newcastle ve Everton gibi Premier Lig kulüpleri Galatasaray'la masaya oturmaya hazır. Tekrar başkan seçilen Mustafa Cengiz, Bodrum'dan dönecek Fatih Terim'le yapacağı görüşmede Rodrigues meselesini karara bağlayacak. 27 yaşındaki yıldız oyuncu ya 20 milyon Euro'ya yakın bir teklife satılacak ya da Şampiyonlar Ligi'nde değerini katlaması için sözleşmesine zammı kapacak.

KARİYER ZİRVESİNİ GÖRDÜ

Galatasaray formasıyla bu sezon toplamda oynadığı 40 resmi maçta 10 gol atan ve 11 asist yapan Garry Rodrigues, asist krallığı koltuğunda ikinci sırada yer alırken, asist sayısı kariyerinin zirvesi oldu.

YORUMLAR 10
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam sart koyarim anlasmaya, ZAM istiyorsun ? ok derim ama lig baslasin, sampiyonlar ligi baslasin, performansini görelim, simdiki gibi memnun kalirsak .anlasmanin ger kalan kismida aktiv olur. sende geri kalan paranin üstünü alirsin.
    Cevapla
  • Murat Aydın 5 yıl önce Şikayet Et
    Kötü oynayan futbolcunun maaşını düşürebiliyosanız iyi oynayana zam yapın. Yattığı yerden 3 milyon euro alan oyuncu var. Hadi düşürün maaşını
    Cevapla
  • Melikşah 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımın en iyi oyuncusuysa en iyi parayı o almalı
    Cevapla
  • ADEM 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu satın sinan'a yer açılsın
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    maaşa zam , işe son.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle