Dün akşam gözlerden kaçtı! Terim'i çıldırtan olay

Galatasaray'ın evinde Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı karşılaşmada teknik direktör Fatih Terim'e seslenen bir taraftar, 'Yasin'i niye oyun aldın?' diye bağırınca, Terim tribüne doğru yönelerek bu taraftara tepki gösterdi.

Dün akşam gözlerden kaçtı! Terim'i çıldırtan olay
Dün akşam gözlerden kaçtı! Terim'i çıldırtan olay
GİRİŞ 13.05.2018 10:52 GÜNCELLEME 13.05.2018 10:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısında Galatasaray Kulübesi'nin arkasında bulunan bir taraftar, teknik direktör Fatih Terim'i bir hayli kızdırdı.

Bu taraftarın, "Yasin'i niye oyuna aldın" şeklindeki bağrışı üzerine tecrübeli hocanın tribüne dönerek sinirlendiği gözlendi.

 

 

Diğer taraftarların tepki gösterdiği bu kişiyi güvenlik güçleri stat dışına çıkardı.

YORUMLAR 9
  • Aziz ALTINTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasin adam gibi futbolcu her zaman bu takımda yeri vardır yeterki formda olsun oyunun akışını değiştirebilecek gol ve goller atabilecek kapasitede bir futbolcu daha ne olsun yeterki şans bulsun
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi de parasıyla bilet almış bir taraftarı teknik direktörle tartıştı diye dışarı atmak nedir? Ben de GS’liyim ama kimsenin dokunulmazlığı yok.
    Cevapla
  • ramço42 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi galatayı şampiyon yaptıya gene direk başka adam kalmadı milli takımın başında görürseniz şaşırmayın
    Cevapla
  • macit 5 yıl önce Şikayet Et
    çatlayın patlayın diyesim var! Bu adamdan başka 2. bir td miz var mı? Gerek Gs için Gerek milli takım için ! milli takım için belki şenol güneş! O taraftar bu sözü orada mourinho bile olsa söyler! Ama sadece terim olunca dışarı alırlar!Belki de başarısının sırrı burada yatıyor
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilgisi olmadan fikir sahibi olan bir milletiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle