UEFA açıkladı! 'Galatasaray'ın durumu...'

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulunun, Galatasaray'ın mali durumunu yarın ve cuma günü yapılacak toplantılarda ele alacağı ve kararını haziran ayında açıklayacağı bildirildi.

UEFA açıkladı! 'Galatasaray'ın durumu...'
UEFA açıkladı! 'Galatasaray'ın durumu...'
GİRİŞ 09.05.2018 21:03 GÜNCELLEME 09.05.2018 21:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

UEFA medya yetkilisinin, yaptığı açıklamada, "UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, yarın ve cuma günü toplantılar yapacak. Galatasaray'ın durumu da toplantılarda ele alınacak konular arasında yer alıyor." dedi.

Ayrıca UEFA yetkilisi, "UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu, Galatasaray'ın finansal fair play kriterleriyle ilgili kararını haziran ayında açıklamayı planlanıyor." bilgisini verdi.

 

 

Öte yandan İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezindeki toplantılara, Galatasaray'dan bir yetkilinin katılmayacağı öğrenildi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindeki heyet, 9 Mart'ta sarı-kırmızılı kulübün mali durumu hakkında bilgi vermek amacıyla İsviçre'nin Nyon kentinde UEFA yetkilileriyle bir araya gelmişti.

Kulübün ekonomik yapısı hakkında detaylı bilgiler verdiklerini aktaran Başkan Cengiz, "3 tür sunum yaptık. Mevcut durum, en kötü durum ve en iyi durum. Bu 3 duruma göre çeşitli varyasyonları aktardık. UEFA tabii ki bunları dinleyecek. UEFA bu konuda çok ciddi ve samimi." şeklinde konuşmuştu.

YORUMLAR 8
  • Patriot 5 yıl önce Şikayet Et
    Panathinaikos a mali kriterden 3 yıl men cezası veren uefa cin con a da en az 1 yıl ceza verecektir elbette. Fenerbahçe ligi 2.bitirerek direkt şampiyonlar ligine gidecektir
    Cevapla
  • EneXDlAn 5 yıl önce Şikayet Et
    gs nin lobisi kuvvetlidir. boşuna endişelenmeyin.
    Cevapla
  • forza 5 yıl önce Şikayet Et
    mubarek sanki asgari ucret komisyonu gibiler bi kac toplanti olacakmista
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi uefa Fenerbahçe ye verdiginin mislini gs ye ver bi kere de onlar tatsin zamaninda mailler yollayip Fenerbahçe yi suclu gibi gostermelerinin bedelini odesinler
    Cevapla
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • amca 5 yıl önce Şikayet Et
    aç tavuk. sen önce düşün bakalım akhisardan kupayı alabilecekmisiniz.
    Cevapla
  • tayfur 5 yıl önce Şikayet Et
    **** beyfendi sağ baştan yıldızları sayar mısınız ? :)
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olamayacağınızi anlayınca bundan mi medet umdunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle