Fatih Terim'den net uyarı! 'Sakın yapmayın'

Yeni Malatya maçı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan ve henüz hiçbir şeyin bitmediğini vurgulayan Fatih Terim, kazandıkları son dakika şampiyonluklarını hatırlatarak, “Son düdüğe kadar konsantrasyon... Sloganımız bu” dedi.

Fatih Terim'den net uyarı! 'Sakın yapmayın'
Fatih Terim'den net uyarı! 'Sakın yapmayın'
GİRİŞ 09.05.2018 09:19 GÜNCELLEME 09.05.2018 09:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Haftayı Akhisar galibiyetiyle kapatan Galatasaray’da, cumartesi günü oynanacak Yeni Malatya maçının hazırlıkları, 1 günlük aranın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başladı. Teknik patron Fatih Terim, antrenman öncesi oyuncularıyla bir araya gelerek toplantı yaptı.

‘Puan hesabına bakmayın’ 

 

 

Bitime 2 hafta kala öğrencilerine uyarılarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Sakın rehavete kapılmayın. Galatasaray daha önce birçok defa son dakikalarda şampiyon olarak büyük işler başardı. Dolayısıyla rakiplerimiz de bu mutluluğu yaşamak isteyeceklerdir. Puan hesabına bakmadan, kalan 2 maçımızı da kazanmamız, bir şampiyona yakışır oynamamız gerekiyor. Daha önce de söylediğimiz gibi, son düdüğe kadar konsantrasyon... İşimiz de, sloganımız da bu olacak” ifadelerini kullandı.

Davala&Şaş hep yanlarında 

Terim’in yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş da, antrenman sırasında oyuncuları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Motivasyonu en üst seviyede tutmak adına ne gerekiyorsa yapan iki antrenör, Terim’in direktiflerini harfiyen aktarmaya çalışıyor.

1 beraberlik hakkı var 

Galatasaray, Yeni Malatya ve Göztepe maçlarından 4 puan çıkarması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Dolayısıyla berabere kalma lüksüne sahip. Sarı-Kırmızılılar, kendi evinde oynayacakları Yeni Malatya sınavını kayıpsız geçip bu avantajını son haftaya taşımayı hedefliyor.

YORUMLAR 4
  • amca 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yıl Fatih hoca 7. şampiyonluğunu yaşayacak. Galatasarayım da 21 nci. Yani Galatasarayımın şampiyonluklarının 1/3 ü Terim le.
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Puan kaybetmek mi? Hangi takım o? Şampiyon haftalar önce belli oldu ki Akhisara puan vermeyen gerisine zaten vermez. Durumu kritik olan takımlarlada maç yapmıyor. Lay lay lom ile maçları çok rahat alır
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    İNAN az kaldı:))))
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla