Gomis: Gelecek yıl Avrupa'da olacağız!

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda açıklamalarda bulundu.

Gomis: Gelecek yıl Avrupa'da olacağız!
Gomis: Gelecek yıl Avrupa'da olacağız!
GİRİŞ 03.05.2018 15:36 GÜNCELLEME 03.05.2018 15:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda Galatasaray ve Spor Toto Süper Lig hakkında konuştu, ve genç futbolculara tavsiyelerde bulundu.

"GELDİĞİMDE ÇOK ŞAŞIRDIM"

Galatasaray'a transfer olması hakkında konuşan Gomis, "Çok iyi bir tecrübeydi benim için buraya gelmek. Açıkçası geldiğim zaman çok şaşırdım. Burada karşılanmam çok güzeldi. Buradaki futbol çok güzel, çok iyi oynanıyor. Lig çok iyi. Babel ve Adebayor ile de oynuyoruz. Onlar da iyi takımlarda oynuyor" ifadelerini kullandı.

"BURASI BİR FUTBOL ÜLKESİ"

Türkiye'ye geldiği zaman çok güzel karşılandığını da söyleyen Fransız golcü, "Çok çok güzel karşılandım. Bütün Türkiye beni çok güzel karşıladı. Her hafta sonu Galatasaray stadında ve dış sahada oynamak çok keyifli ve çok güzel oluyor. Burası çok güzel bir futbol ülkesi. Umarım Türkiye Avrupa Şampiyona'sına da ev sahipliği yapar" diye konuştu.

"GENÇ FUTBOLCULAR SABIRLI OLMALI"

Genç oyunculara tavsiyelerinin sorulması üzerine yıldız futbolcu, "Burası büyük bir ülke. Çok fazla taraftar var. Gençlerin sabıra ihtiyaçları var biraz bana kalırsa. Başkanlık, hocalık değişimleri oluyor ve gençler için çok zor dönemler oluyor. Bütün hafta boyunca çok çalışmanız gerekiyor. Görünmeyen çalışmalar da var tabii. Uykunuza, yeme içmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Kısacası disiplinli olmak çok önemli. Ben de Lyon'da oynarken hemen forma bulamadım ama sabrettim çok çalıştım ve karşılığını aldım" cevabını verdi.

"GELECEK SENE AVRUPA SAHNESİNDE OLACAĞIZ"

Spor Toto Süper Lig'in hak ettiği değeri görmediğini belirten Bafetimbi Gomis, "Bence burası çok büyük ve üst seviyede bir lig. Hak ettiği derecede ilgi görmeyen bir lig. Gelecek sene yayıncı kuruluşun aldığı haklar ile birlikte daha da ilerleyecektir.Mesela Beşiktaş'ın bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarını gördük. Başakşehir de her zaman üzerine koyarak ilerliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da geri dönüşlerini gördük. Biz Galatasaray olarak bakıldığında 1 numaradayız, ancak çok puan kaybettik. Dişimize göre dediğimiz ancak puan kaybettiğimiz birçok Anadolu takımı var ligimizde. Bunu örnek olarak gösterebiliriz. Gelecek sene Galatasaray'ı da Avrupa sahnesinde, iyi işler yaparken göreceğimizden eminim" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 7
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    YAMANSINIZ. Ama en yamanınız YAMAN :)))) Maşaallah. Her yer sarı kırmızı.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray
    Cevapla
  • TAHA KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    türk takımlarıda azim 0 saçma saçma köy takımlarına yenildiğiniz oluyor
    Cevapla
  • ichbin 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen yine bir köy takımına elenip dönersiniz
    Cevapla
  • rago reis 5 yıl önce Şikayet Et
    çok gereksiz bir yorum olmuş bjk taraftarıyım üzülüyorum böyle holigan mesajlar görünce nedir bu paylaşamadığınız şey türkiyede rekabet olur ama avrupada dostluk ıolması gerekiyor sonuçta ayyıldnızı orda temsil ediyor sende kalkmış ilk okul çocugu gibi bir yorum yapmışsın helal sana
    Cevapla
  • agah 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller,Gs seneye ceza alacak 2.olan sl ye gider.3.on eleme.Hazirana kalmaz ceza aciklanir.
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Temenni mi bu. Mübarek üç aylarda sağlık huzur temenni et Rabbine CC. Bırak gs yi gider gitmez kafanı yorma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle