Belli oldu! G.Saray Devler Ligi'ne kalırsa...

Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanırsa çok büyük bir ihtimalle kura çekimine dördüncü torbadan katılacak. Bu durumda da Cim Bom'u zorlu rakipler bekleyecek.

Belli oldu! G.Saray Devler Ligi'ne kalırsa...
Belli oldu! G.Saray Devler Ligi'ne kalırsa...
GİRİŞ 02.05.2018 10:12 GÜNCELLEME 02.05.2018 10:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

2015-2016 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'ne hasret kalan Galatasaray, kalan 3 haftada hata yapmazsa önümüzdeki yıl Devler Ligi'nde mücadele edecek. Bu sebeple taraftar da çok heyecanlı. San-kırmızılılar 14 defayla Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi en çok temsil eden takım konumunda. Ancak Galatasaray, 2016-17 sezonunda UEFA'dan aldığı ceza ve 2017-18 sezonunda Avrupa Ligi'ne ön elemede veda etmesi sebebiyle son iki sezonda puan toplamayı başaramadı. 
 
Dev rakipler olacak
 
UEFA'da takımların puanları hesaplanırken son 5 sezona bakıldığı için Galatasaray'ın sadece 29 bin 500 puanı bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon 3. torbaya son şuadan katılan takımm 42 bin puanı bulunuyordu. Beşiktaş, 45 bin puanla üçüncü torbada yer almayı başarmıştı. Yani Galatasaray, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanırsa çok büyük bir ihtimalle kura çekimine dördüncü torbadan katılacak. Bu durumda da Cim Bom'u zorlu rakipler bekleyecek.  (Türkiye)

YORUMLAR 16
  • farketmez 5 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonlar ligi ne gidiiyorsan orda her takım güçlü. farketmez.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şansımız olursa bjk gibi şampiyonlar liginde uefa kupası seviyesinde gruba düşeriz. Şansımız olmazsa da sıkıntı değil dünya gözüyle sami yende real, barça gibi takımları izleriz. Her iki ihtimalde de kazanan Galatasaray.
    Cevapla
  • Iejss 5 yıl önce Şikayet Et
    Insallah ceza gelir
    Cevapla
  • Esirkliadam 5 yıl önce Şikayet Et
    Cimbom da zoru seviyor işte. Gidiyor kıytırık bi takıma eleniyor...dev maçlara daha iyi konsantrasyonda oynuyor..
    Cevapla
  • eser 5 yıl önce Şikayet Et
    real Madrid Arsenal bizi iyi tanır
    Cevapla
  • Arsenal 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet 4/0 onuda biliriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle