Derbi öncesi G.Saray'da kriz! Terim çok kızdı!

Sakatlığını ileri sürerek Galatasaray'ın son antrenmanına katılmayan Tolga Ciğerci, teknik direktör Fatih Terim'in sabrını taşırdı. Terim, kalan haftalarda Tolga'ya forma şansı vermeyi düşünmüyor.

Derbi öncesi G.Saray'da kriz! Terim çok kızdı!
Derbi öncesi G.Saray'da kriz! Terim çok kızdı!
GİRİŞ 27.04.2018 09:21 GÜNCELLEME 27.04.2018 10:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da ilk 11'deki formasını önce Selçuk sonra Donk'a kaptıran Tolga Ciğerci, Kadıköy'de kaçırdığı galibiyet golü ile taraftardaki kredisini yitirdi. Akhisar'a elenilen kupa rövanşında yuhalanan gurbetçi oyuncu, tribünlerin protestosuna alkışla karşılık verdi.

Tolga Ciğerci, son olarak sakatlandığını söyledi ve Alanya deplasmanına götürülmedi. Tolga bu hafta da sakat olduğunu söyleyince Fatih Terim'in sabrını taşırdı.

 

 

SEZON SONU BEKLENİYOR

Oyuncunun derbi öncesinde fedakarlık yapmamasına içerleyen teknik heyet dün resmi sitede yer alan, "Tolga Ciğerci, ağrılarının olduğunu öne sürerek antrenmanda yer almadı" ifadesine onay verdi. Tolga ile sezon sonunda yolların ayrılabileceği ifade edilmeye başlandı.

TOLGA'NIN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Ayak baş parmağında kronikleşen sakatlığı ve ağrısı bulunan Tolga, idmana kendi isteği ile çıkmadı.

Sağlık Kurulu daha önce defalarca kez bu ağrılarla oynayan Tolga' nın tedavi ile ağrısının azaltılıp forma giyebileceğini belirtti.

Hürriyet'te yer alan habere göre ise de Tolga bunu kabul etmeyip "Ağrılarım var. Ve tam randıman veremiyorum. Ağrılarım tamamı ile geçmeden artık çıkmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Şampiyonluk yarışında kader haftalarına girilip birçok arkadaşı ise benzer sorunlarla görev alıp fedakarlığa imza atarken Tolga'nın bu tavrı ise Florya'da hoş karşılanmadığı öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • altınadam 5 yıl önce Şikayet Et
    Sabri'yi satıp bunu elinde tutanları taaaa uzaya göndereceksin
    Cevapla
  • abdurrahman oz 5 yıl önce Şikayet Et
    aman cok kizmis....kibirli adam
    Cevapla
  • tolga efendi. 5 yıl önce Şikayet Et
    tolga efendi. sen top oynama. formda tutma kendini.uğraşma sonra kadroya almıyor diye trip at.gönderin gitsin.
    Cevapla
  • Aziz Altıntaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bir yanlış var bir kişiyi kazanmak yerine kaybetmeye bayılıyoruz burada kazanan hem kulup hem futbolcu hem ülke futbolu olmalı bunu böyle düşünmeliyiz şu anki durumda hepimiz kaybediyoruz
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklı, verimli olamayınca da "gol kaçırdı" denilip, yuhalanıyor.
    Cevapla