Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Mayıs ayındaki kongrede aday olacağını açıkladı.

Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması
Mustafa Cengiz'den adaylık açıklaması
GİRİŞ 19.04.2018 00:07 GÜNCELLEME 19.04.2018 00:59

Mustafa Cengiz, Galatasaray Kadın Basketbol Takımının Eurocup şampiyonluğu sonrası yaptığı açıklamada Mayıs'taki kongrede Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Cengiz, "Ben tabii ki adayım. 3 yıl için geldim buraya ama Mayıs’ta seçime gidileceğini belirtmiştim. Hizmete ve göreve adayım. 7/24 Galatasaray'a hizmet etmeye hazırım" dedi.

 

EUROCUP ŞAMPİYONLUĞU HAKKINDA

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Cengiz, elde edilen şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray ve Türkiye bunun için büyük. Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Chelsea gibi büyük takımlar böyle bir taraftara sahip değil. Taraftara, oyunculara, teknik heyete ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. Çok iyi takımları eleyerek şampiyon olduk. Türkiye'nin 2018'deki ilk şampiyonluğu. Bu şampiyonluk, hem halkımıza hem de Galatasaray'a kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz, Galatasaray'ın finalde iki maç sonunda geçtiği İtalya'nın Reyer takımının madalyalarını aldıktan sonra kupa törenini izlemek için beklemelerine ilişkin, "Duygulandım. Benimle tek tek el sıkıştılar. Spor ve centilmenlik budur. Bütün insanlık için böyle olması lazım." diye konuştu.