Latovlevici'den protesto açıklaması

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisarspor'a 2-0 yenilip kupadan elendiği maçta taraftarların yoğun şekilde eleştirdiği Iasmin Latovlevici, maçın ardından protestolar hakkında konuştu.

GİRİŞ 19.04.2018 00:02 GÜNCELLEME 19.04.2018 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Latovlevici, maçın ardından şu sözleri kullandı;

''Neleri doğru yaptık, neleri yanlış yaptığımızı söylemek benim işim değil. Protestolar vardı ama taraftarımıza protesto için sebep verdik. Yenilmememiz gereken bir maçı yenildik. Önümüzde 5 maç var, hedef şampiyonluk. Bu maçı bir kenara bırakmamız lazım.''

 

NELER OLDU?

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynadığı maçta taraftar yine Latovlevici'ye tepki gösterdi.

Maça kötü başlayan Galatasaray'da, 40. dakikada Latovlevici etkili olabilecek bir hücumda kaleyi düşündü. Latovlevici'nin şutu çok kötü bir şekilde auta gitti. Galatasaray taraftarın bu şutun ardından Latovlevici'yi ıslıklarla protesto etti. Galatasaray taraftarı, daha önce Latovlevici'yi bazı maçlarda protesto etmişti.

Mücadelenin 55. dakikasında Fatih Terim ilk oyuncu değişikliğine gitti. Tolga Ciğerci kenara gelirken Bafe Gomis oyuna dahil oldu. Tolga oyundan çıkarken tribünlerin bir kısmı alkışlrken, bir kısmı da ıslıkla protesto etti.

YORUMLAR 2
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami kim onerdiyse kim transfer ettiyse kovulmali. Adam da suc yok kapasitesi bu kadar
    Cevapla
  • Erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Transfer eden adam coktan kovuldu
    Cevapla