'Gümüşdağ soyunma odamıza kadar geldi'

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek tekrar liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

GİRİŞ 15.04.2018 22:16 GÜNCELLEME 16.04.2018 08:54
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, geçen hafta deplasmanda Gençlerbirliği'ne yenildiklerini hatırlatarak, "Gençlerbirliği maçından sonra haftaya Medipol Başakşehir'i yenip lider olacağımızı söylemiştik. Lider olduk. Teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. En zor maçlarımızdan birini oynadık. Medipol Başakşehir'i muhteşem bir oyunla yendik. Oyuncularımız çok iyi oynadı. Hocamızın söylediği her şeyi yerine getirdiler ve hedefimize ulaştık." diye konuştu.

Albayrak, Medipol Başakşehir'de forma giyen eski oyuncuları Arda Turan ile teknik direktörleri Fatih Terim'in bir araya gelmemesiyle ilgili bir soru üzerine, "O konuda bir şey söyleyemem. Maç zaten gergin oldu. Allah'a şükür maçın sonunda herkes birbirini tebrik ettik. Göksel Gümüşdağ Bey soyunma odamıza kadar geldi ve bizi tebrik etti. Geçen hafta da biz mağlup olduk, Fatih hoca gitti Ümit Özat'ı tebrik etti. Futbolun içinde galibiyetler gibi mağlubiyetler de var. Biz kaptırdığımız liderliği tekrar geri almanın mutluluğunu yaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Sarı-kırmızılı taraftarların maçta takımlarına çok iyi destek olduğunu aktaran Albayrak, "Bugün muhteşem bir taraftar vardı. 90 dakika hiç susmadılar. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Aytemiz Alanyaspor maçında da bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Beş maç kaldı, inşallah sonunda gülen biz oluruz." şeklinde görüş belirtti

Albayrak, devre arasında soyunma odası koridorlarında yaşanan gerginlikle ilgili bir soru üzerine de "Az daha kolumu kırıyorlardı ama bir şey olmadı. Böyle ufak tefek şeyler olabiliyor." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • Dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayin buyuklugu belli, Bakiyorumda rakipler GS yonetimini mercek altinda tutuyor. agzi olan konusuyor. Rakip takipde GS taraftari eglencede
    Cevapla
  • malayani iş 5 yıl önce Şikayet Et
    kimseye faydası yok. hayırlı bi iş değil.
    Cevapla
  • sad 5 yıl önce Şikayet Et
    ölümü düşünen var mı??????????
    Cevapla
  • Kimyacı 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimiyetsizler...
    Cevapla
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    Gümüşdağ ın davranışından umarım hisse çıkarırsınız diyecemde nerde. Elmas isimli yöneticiniz twit atmış bi bak bakalım insanlık uğramış mı o mahluka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle