Dev maç öncesi Terim'den 5-1 uyarısı!

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, Başakşehir'den sezonun ilk yarısındaki 5-1'lik skorun rövanşının alınmasını istedi, "Geçen hafta yenilmemize rağmen bizi havaalanında coşkuyla karşılayan taraftarlarımızı sevindirin. Şampiyon gibi oynayın, kazanın" diyerek öğrencilerine galibiyet yemini ettirdi.

Dev maç öncesi Terim'den 5-1 uyarısı!
Dev maç öncesi Terim'den 5-1 uyarısı!
GİRİŞ 15.04.2018 12:17 GÜNCELLEME 15.04.2018 12:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak liderlik koltuğunu kaptıran, haftanın açılış maçında Beşiktaş'ın kazanmasıyla puan cetvelinde 3. sıraya gerileyen Galatasaray, Medipol Başakşehir'i devirip kara bulutları dağıtmak için kenetlendi.

Türk Telekom Stadı'nda Başakşehir'i konuk edecek olan Sarı-Kırmızılılar, rakibini yenip kalan 5 maçta ipleri eline geçirmenin hesaplarını yapıyor. Hafta boyunca Florya'da büyük bir ciddiyet ve kazanma hırsıyla çalışan futbolcularının istekli görüntüsünden memnun olan teknik direktör Fatih Terim öğrencilerine son uyarılarını yaptı.

 

 

Futbolcularından ilk dakikadan itibaren rakip üzerinde baskı kurmalarını isteyen İmparator'un, "Biz daha iyi bir takımız ve oynadığımız futbolla şampiyonluğu hak ediyoruz. Sizden isteğim 90 dakika boyunca şampiyon gibi oynamanız. Kazanıp direksiyonu ele alalım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

'5-1'İ UNUTMAYIN'

Sezonun ilk yarısında oynanan Başakşehir yenilgisini de oyuncularına hatırlatan Terim, "5-1'lik skoru unutmayın... Rövanşı alarak, G.Birliği'ne yenilmemize rağmen bizi havaalanında coşkuyla karşılayan taraftarlarımızı sevindirin" diyerek galibiyet yemini ettirdi.

İlk yarıdaki hezimeti unutmayan futbolcuların da rövanşı almak için oldukça hırslı oldukları bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Maçtan sonra ağlamayın şampiyon Galatasaray
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    sen bizi fenerle karıştırdın galiba
    Cevapla
  • Gudor 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Terim, 4-1'e odaklan bence:))) Beşinciyi yememeye çalışın, inanırsanız, başarırsınız:)))
    Cevapla
  • Ben 6 yıl önce Şikayet Et
    Gel hocam beraberlik bu oyuna fazla bile al bir puanını yoluna devam et
    Cevapla