Muslera için sürpriz iddia! Boca Juniors...

Galatasaray formasıyla Türkiye’de 7. sezonunu geçiren Fernando Muslera'ya Arjantin ekibi Boca Juniors'un talip olduğu iddia edildi.

Muslera için sürpriz iddia! Boca Juniors...
Muslera için sürpriz iddia! Boca Juniors...
GİRİŞ 11.04.2018 15:41 GÜNCELLEME 11.04.2018 15:43
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Uruguaylı kalecinin Arjantin’in köklü kulüplerinden Boca Juniors’un hedefinde olduğu öne sürüldü. Arjantin ve Peru basınında yer alan haberlerinde Boca Juniors’un Perulu kaleci Pedro Gallese ve Fernando Muslera’yı düşündüğü ifade edildi.

Peru Milli Takımı’nın da kalesini koruyan Gallese ile de görüşüldüğü, aynı zamanda Galatasaray’lı Muslera’nın da planlar dahilinde olduğu aktarıldı.

 

 

Bazı Arjantinli gazetecilere göre ise Boca’nın Muslera’yı ciddi biçimde takip ettiği, transfer konusunda ön planda tuttuklarına da yer verildi.

YORUMLAR 5
  • Galatasaray 6 yıl önce Şikayet Et
    Hıhı daha çok düşünürler. Muslera Galatasaraylı. Heveslenmeyin boşuna. :)
    Cevapla
  • Arnold Civardagezer 6 yıl önce Şikayet Et
    Volkan'ı alsınlar Türk futbolu rahat bir nefes alır.
    Cevapla
  • mesud 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşaallah. Orda yan topu öğrenir belki. Genç kaleci.
    Cevapla
  • Aslolan aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah gider de kurtuluruz. Iyi kaleci izlenimi vermesine rağmen çok da iyi bir kaleci değil. Bir taffarel bir mondragon olamadı. Sadece reklamını yapıyor. Gençlerbirliği maçında yediği gol tam bir komedi.
    Cevapla
  • Cimbom 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru bir tespit. Bu sene onun sayesinde bayağı bir anadolu takımlarını sevinirdik. Yan top gollerinden cimbom gol yemek istemiyorsa başakşehir maçına cassaro ile çıkmalı.
    Cevapla