Muslera yıkıldı! Takım arkadaşlarından özür diledi

Dün oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçının uzatma dakikalarında Kucka, Muslera'ya orta sahadan kariyeri boyunca unutamayacağı bir gol attı. Muslera'nın maç sonunda yediği golden ötürü takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi.

Muslera yıkıldı! Takım arkadaşlarından özür diledi
Muslera yıkıldı! Takım arkadaşlarından özür diledi
GİRİŞ 02.04.2018 11:46 GÜNCELLEME 02.04.2018 12:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz, Abdulkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Sosa gibi hücumda her an skoru değiştirebilecek isimlere sahip olan Trabzonspor karşısında Galatasaray kalecisi Muslera'ya büyük iş düşmesi bekleniyordu. Başarılı file bekçisi muhteşem bir performans gösterdi, ne yan toplarda ne de Trabzon'un yakaladığı fırsatlarda en ufak hata yapmadı.

Hatta yıldız eldiven 51. dakikada Yusuf Yazıcı'yla karşı karşıya kaldığı pozisyonda adeta uzadı, müthiş bir refleksle yüzde yüzlük gole engel oldu. Yani Aslan'ın 1 numarası şampiyonluk yolundaki en kritik virajlardan biri olan Trabzon maçında üzerine düşen her şeyi yaptı.

 

 

ÖNDE YAKALANDI

Bu kritik geceden Muslera'ya kalan ise tatsız bir hatıra oldu. Kucka uzatmada, ileride yakaladığı Muslera'yı orta sahadan enfes bir şutla avladı, kariyeri boyunca unutamayacağı bir gol attı. Muslera'nın maç sonunda yediği golden ötürü takım arkadaşlarından özür dilediği öğrenildi. Galatasaraylı oyuncular da üzgün olan Muslera'yı teselli ettiler.

YORUMLAR 21
  • Tsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Muslera iyi adam Allah hidayet versin. Gerçekten oyunun gürültüsüne güzellik katıyor
    Cevapla
  • 69 hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Şerefi onuru kişiliği özverisi herşeye yeter musleranin hepsi onun gibi oynasa iş şimdiye çoktan bitmiş şampiyonluk gelmişti helal sana
    Cevapla
  • Huso 5 yıl önce Şikayet Et
    O maç 3 gün de oynansa bile ne Burak gol atar ne Trabzon kazanmak isterdi çünkü bunlar birbirinin destekçisi
    Cevapla
  • Bşkn 5 yıl önce Şikayet Et
    Süper ötesi gol.
    Cevapla
  • SERDAR 18 5 yıl önce Şikayet Et
    o golü yedikya mağlup olmuş kadar yıkıldım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle