Başkan Cengiz'den Sancaktepe Belediyesi'ne ziyaret

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz Sancaktepe Belediyesi’ndeki Sporcu performans laboratuvarı karne törenin katıldı.

Başkan Cengiz'den Sancaktepe Belediyesi'ne ziyaret
Başkan Cengiz'den Sancaktepe Belediyesi'ne ziyaret
GİRİŞ 29.03.2018 15:07 GÜNCELLEME 29.03.2018 15:08

Geçtiğimiz Ocak ayında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla açılışı gerçeklesen ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Sancaktepe Belediyesi Sporcu Performans Laboratuvar ‘da ölçümü gerçekleştirilen sporcu adaylarından 2600 kişinin sporcu karnesi dağıtım törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı törenle gerçekleşti.

 “Türkiye’de sayısal olarak İBB’den sonra iki numarayayız”

 

 

Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: “Sayın başkanımızın katılımıyla Sancaktepe Sporcu laboratuvarımızda teste tabi olan 3 bin 500 öğrencimizin karne merasimine katıldık.  Çocuklarımızın tıbbi, fiziksel ölçümlerini yapıyoruz. Yapılan testlere göre de spor branşlarına yönlendiriyoruz. Yönlendirdiğimiz alanda yürümelerine teşvik ediyoruz. Sancaktepe Belediye Spor olarak da şuanda 21 bin lisanslı sporcumuzda Türkiye’de sayısal olarak İBB’den sonra iki numarayayız. Her ne kadar Galatasaray Kulübü büyük kulüp onu geçemeyiz ama onun altında sporcu sayısı itibariyle alt yapılaşma ve müesseseleşmeye yatırımlarımız oldu. Sayın Başkanımıza da Sancaktepe’ye teşviklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

“15- 20 yıl içerisinde burada Dünya Şampiyonları çıkacak”

Törene katılan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz: “Sayın başkan söylediğinde samimi söylemem gerekirse beklemiyordum. Hem şaşırdım hem mutluyum. Türkiye çok büyük bir ülke, çok büyük potansiyeli var. Umuyoruz ki Sayın Başkanın, Sancaktepe’nin bu hamlesi Türk Sporuna öncelik olur. Bizim düşündüğümüzü Sayın Başkanım burada performans testi yaparak 7-11 yaş 4 bine yakın çocuğu olimpik bir şekilde hazırlaması aslında Türkiye’ye müthiş bir hizmet. Şuna eminim ki 15- 20 yıl içerisinde buradan Türkiye Şampiyonları, Dünya Şampiyonları çıkacak” dedi.

Rakiplerine saygı içerisinde hak ederek şampiyon olmak istediklerini söyleyen Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz:  “İnşallah her maçı final maçı havasında tek tek çarpışarak doğru mücadele ederek hakkıyla kazanmak şampiyon olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Biraz ayağa kalkmaya yürümeye başladığınız da sağ olsun omuzlarınıza basıp indirmeye çalışıyorlar”

Sermaye artımından ciddi bir para geldiğini söyleyen Başkan Cengiz: “Fakat Maalesef menajerler icra takibine başladı. Yıllardır alamadığı ücretleri sağ olsunlar. Bir anda bizi bombardımana tutuyorlar. Siz biraz ayağa kalkmaya yürümeye başladığınız da sağ olsun omuzlarınıza basıp indirmeye çalışıyorlar. Biz bu menajerleri bu kurumları not alıyoruz. Galatasaray’ın kurumsal hafızasına bırakıyoruz. Buradan ilan ediyorum. Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz. Galatasaray dev bir buz dağıdır. Galatasaray kendisine yapılan iyiliği de unutmaz, kötülüğü de unutmaz” şeklinde konuştu.